Clinica stomatologică Luxury Smile aduce implantul dentar la nivelul de artă

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

București, 6 martie 2023 - Clinica stomatologică Luxury Smile se mândrește să anunțe că oferă cel mai avansat tratament de implant dentar din România. Echipa noastră de experți în implantologie dentară utilizează cele mai noi tehnologii și metode pentru a asigura un implant dentar de succes și de lungă durată.

Implant dentar

Implant dentar

București, 6 martie 2023 - Clinica stomatologică Luxury Smile se mândrește să anunțe că oferă cel mai avansat tratament de implant dentar din România. Echipa noastră de experți în implantologie dentară utilizează cele mai noi tehnologii și metode pentru a asigura un implant dentar de succes și de lungă durată.

 

Un implant dentar este o opțiune excelentă pentru cei care au pierdut unul sau mai multe dinți și doresc să își recapete zâmbetul și funcționalitatea orală. Un implant dentar este un dispozitiv chirurgical care este inserat în osul maxilar sau mandibular și acționează ca o rădăcină dentară artificială pentru a susține o coroană dentară sau o punte dentară.

 

La Luxury Smile, ne străduim să oferim pacienților noștri cele mai avansate și personalizate soluții de implant dentar. Procedura noastră de implant dentar începe cu o evaluare atentă a stării de sănătate a pacientului și a stării de sănătate a cavității bucale. Apoi, utilizăm tehnologia de ultimă generație pentru a planifica și executa procedura de implant dentar într-un mod sigur și precis.

 

Una dintre cele mai mari preocupări ale pacienților noștri este durerea. La Luxury Smile, ne asigurăm că pacienții noștri sunt confortabili și relaxați pe tot parcursul procedurii de implant dentar. Folosim anestezie locală și sedare pentru a reduce durerea și anxietatea și pentru a asigura că pacienții noștri trec prin procedură fără probleme.

 

Echipa noastră de medici stomatologi experți în implantologie dentară are o experiență vastă în realizarea de proceduri de implant dentar. De la evaluarea inițială a pacientului și planificarea procedurii de implant dentar, la inserarea implantului și aplicarea coroanei dentare, pacienții noștri sunt în mâini sigure și calificate.

 

La Luxury Smile, suntem dedicați să oferim cel mai înalt nivel de calitate și siguranță în tratamentele stomatologice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre procedura noastră de implant dentar și cum putem ajuta să vă îmbunătățiți zâmbetul și sănătatea orală.

 

Contact:

Sf. Ștefan, nr. 19, sector 2

București (rond Izvorul Rece)

office@luxurysmile.ro

0735-153-230

www.luxury-smile.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-luxury-smile-aduce-implantul-dentar-la-nivelul-de-arta