Clinica stomatologică Stelidental Brăila: De ce să alegi puntea dentară?

Braila - 25 mai 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Când vine vorba de tratamente de reabilitare orală, puntea dentară este una dintre cele mai populare opțiuni. Mulți pacienți aleg puntea dentară pentru că este o soluție rentabilă și de lungă durată. În aceaste rânduri, vom discuta despre ce tipuri de punții dentare folosim în clinica Stelidental și de ce ar trebui să alegeți această opțiune de tratament!

punte dentara braila

punte dentara braila

 O punte dentară, care este realizată în mod corespunzător și susținută de dinți piloni puternici, are o durată de viață medie de peste zece ani.  

Clinica stomatologică Stelidental Brăila

Puntea dentară este o restaurare dentară care înlocuiește dinții lipsă. Este o opțiune adesea aleasă de pacienții din 2022, deoarece poate oferi multe beneficii față de alte opțiuni de restaurare dentară.

                                       

Ce fel de punți dentare folosim la noi în clinică?

 

Punțile dentare metalo-ceramice sunt piese cu o bază metalică acoperită cu un strat ceramic. Acest tip de punte este destul de solidă și are un preț foarte accesibil. Cu toate acestea, nu asigură un rezultat estetic de înaltă calitate, deoarece baza metalică poate fi vizibilă.

 

Punțile dentare complet ceramice sunt cea mai atractivă alegere de tratament. Acestea sunt de lungă durată și nu se vor decolora sau păta în timp, dar au rezistența mai mică în comparație cu o punte metalo-ceramică sau din zirconiu, de aceea sunt frecvent utilizate în partea frontală a danturii.

 

Puntea dentară din zirconiu are un aspect frumos. Unul dintre beneficiile acestui tip de punte dentară este rezistența îmbunătățită la uzură. Deoarece zirconiul este un material biocompatibil, acesta poate fi folosit pentru a realiza o proteză care să adere la persoanele cu sensibilitate crescută.

 

Punțile temporare, cum ar fi protezele acrilice sau din plastic, sunt utilizate pentru a acoperi golurile dentare până când se pot dezvolta soluții permanente. Acestea au o integritate structurală redusă, așa că evitați să mestecați lucruri tari.

 

Punțile dentare realizate din metal, de exemplu, sunt rezistente, dar nu sunt atractive din punct de vedere vizual.

 

 

Ce beneficii au punțile dentare?

- Se pot aplica într-un timp foarte scurt

- Procedeu realizat fără durere și disconfort

- Prețuri accesibile

- Rezultate bune

- Grad ridicat de biocompatibilitate

- Redau estetica și funcționalitatea zâmbetului

 

 

Dacă vă gândiți la putea dentară în Brăila, ca soluție pentru problemele dentare cu care vă confruntați, nu ezitați să ne contactați. Vom fi mai mult decât bucuroși să vă ajutăm să găsiți cea mai bună soluție pentru nevoile dvs. individuale!

 

 

Contact:

Bdul. Independentei, nr. 216, Braila

0723 137 978

www.stelidental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata