Cum ne dăm seama că avem nevoie de aparat dentar? Medicii ortodonți din clinica Dr. Katta vin cu răspunsul!

Craiova - 27 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Una dintre cele mai dese întrebări ale pacienților este dacă au oare nevoie de un tratament ortodontic sau nu. Medicii Dr. Katta din Craiova vor detalia în rândurile ce urmează situațiile în care puteți fi un candidat ideal pentru tratamentul cu aparat dentar.

aparat dentar craiova

aparat dentar craiova

 Cu inovațiile moderne, cum ar fi noua noastră tehnică, mulți pacienți care apelează la tratamentul cu aparat dentar în Craiova se bucură de un proces de montare fără durere, cu rezultate într-un timp cât mai scurt. 

Dr. Katta

Aparatul dentar poate ajuta la corectarea unor varietăți de probleme dentare, dar nu toată lumea cunoaște acest lucru. Acestea funcționează prin exercitarea unei presiuni ușoare asupra dinților, care îi „trage” în poziția lor corectă. Acestea se întâlnesc în diferite modele, în funcție de nevoile și preferințele pacientului și tratează o multitudine de anomalii dentare.

Anomaliile dentare sunt nereguli în poziționarea firească a dinților, care trebuie corectate pentru a obține o sănătate orală completă. Ele se prezintă sub diverse forme, iar noi le vom explica astfel încât să știți dacă vreuna se aplică și în cazul dvs. dentar:

 

Situațiile 100% tratabile cu ajutorul aparatului dentar:

Ocluzia adâncă – este prezentă atunci când dinții superiori acoperă vertical mai multe de jumătate din suprafața dinților de pe arcada inferioară;

Ocluzia deschisă – se remarcă atunci când dinții frontali, de pe ambele arcade, nu se ating în momentul mușcăturii;

Ocluzia inversă – reprezintă înclinarea accentuate spre exterior a dințiilor de pe arcada inferioară față de cei de pe arcada superioară;

Înghesuirea dentară – este întâlnită atunci când dinții sunt prea mari sau oasele maxilare prea mici și astfel apar înghesuirile dentare. De cele mai multe ori remarcăm această anomalie în momentul apariției caninilor superiori care neavând loc erup înafara arcadei.

Spațierea dentară – este atunci când dinții sunt mai mici, astfel se crează spațiile interdentare;

Compresia de maxilar – reprezintă înclinarea accentuată spre exterior a dinților de pe arcada de sus, față de cei de pe arcada de jos.

 

Dacă oricare dintre neregulile enumerate mai sus, descrie problema dumneavoastră dentară, ar trebui să vizitați un medic ortodont cât mai curând posibil pentru a începe planul de tratament.

 

De ce trebuie tratate? Pentru a vă:

- Recăpăta fizionomia feței

- Recăpăta aspectul estetic al danturii

- Reduce riscul de acumulare de tartru și carii

- Elimina riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

- Recăpăta funcțiile fonetice corecte

- Scădea riscul de boală parodontală

 

Dacă observați că oricare dintre situațiile prezentate mai sus descriu starea dumneavoastră dentară, programați o vizită în clinica stomatologică Dr. Katta din Craiova și veți beneficia de un tratament avansat, cu aparat dentar care o să vă aducă zâmbetul frumos pe care vi l-ați dorit întotdeauna.

 

 

Contact

Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova

Str Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiasi

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/cum-ne-dam-seama-ca-avem-nevoie-de-aparat-dentar-medicii-ortodonti-din-clinica-dr-katta-vin-cu-raspunsul