Cum puteți avea grijă de aparatul dvs. dentar acasa în doar câteva minute

BUCURESTI - 24 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Orto Care este o clinică dentară de top din București care are ca scop principal rezolvarea problemelor dentare majore ale tuturor pacienților care le calcă pragul.

aparat dentar bucuresti

aparat dentar bucuresti

 După aplicarea unui aparat dentar București, trebuie respectate întocmai indicațiile oferite de către doctorul ortodont asupra alimentației și a igienei orale practicate de către pacient acasă.  

Dr. Roxana Andreea Negru Medic Specialist Ortodonție la Clinica Orto Care

Sunteți în căutarea unui aparat dentar București? Dacă da, atunci ați ajuns la locul potrivit. Există mulți dentiști care oferă tratamente cu aparat dentar, dar nu toți sunt ortodonți calificați - ceea ce înseamnă că tratamentul va fi mai puțin eficient și s-ar putea să nu dureze atât cât ar trebui. De aceea, vă recomandăm să vizitați un ortodont bun!

 

Avantajele tratamentului cu aparat dentar București

- Recăpătarea aspectului estetic al danturii

- Reducerea riscului de acumulare de tartru și carii

- Scăderea riscului de parodontoză

- Elimină riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

 

Sfaturi pentru îngrijirea aparatului dentar la tine acasa:

Igienă orală riguroasă

Atunci când purtăm aparat dentar București este important să avem cel puțin o rutină orală mai mult decât cea normala ( spalat pe dinți dimineța și seara). Este indicat să ne curătăm atât aparatul cât și dantura, daca este posibil, după fiecare masă.

Un factor care ajută este pasta de dinți cu flor, un component care elimină placa bacteriană rămasă printre dinți, împiedică formarea tartrului, împiedică demineralizarea și curăță aparatul ortodontic.

 

Modul de curățare al aparatului dentar

Aici este indicată folosirea unei periuțe cu peri moi și, mai ales, este recomandat ca intensitatea periajului să fie una moderată, fără a se apăsa tare pe brackeții aparatului. Un periaj agresiv cu o periuță cu peri tari pot deteliora aparatul, așa că trebuie să te speli pe dinți cu mai multă grijă.

Pentru aparatele dentare fixe care au brakeți și sârme conectoare este indicat ca fiecare element în parte să fie periat cu grijă și rabdare cu o ușoară insistență în zona șuruburilor de fixare dintre ele.

 

Curățarea zonelor greu accesibile

Acest tip de zone interdentare se pot curăța cu ajutorul unor periuțe speciale, intermediare ce au o formă care permite utilizarea lor în locurile greu accesibile din cavitatea orală.

La finalul periajului este indicat să vă clătiți cu apă de gură sau cu un duș bucal. Această ultimă procedură elimină chiar și cele mai mici resturi alimentare care ar putea rămâne prinse între dinți și aparatul dentar București. Un ton bonus la acest lucru este , împrospătarea respirației și reducerea riscului de apariției a plăcii bacteriene și a tartrului.

 

De ce Orto Care?

Deoarece clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de ortodonţie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de aparat dentar București pentru îndreptarea sau alinierea dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

 

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata