Derma Elite îți oferă soluția pentru ca pielea feței și gâtului să aibă un aspect tânăr și revitalizat!

Cluj - Napoca - 12 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Soluții de întinerire a feței și gâtului la prețuri avantajoase. Cu ofertele lunii Octombrie de la Derma Elite nu vei uita să oferi atenție și zonei gâtului în ritualul tău de întreținere!

Derma Elite

Derma Elite

 Din prețuire pentru oameni am investit în dispozitive medicale de ultimă generație, unele unice în România, care permit tratarea atât problemelor medicale ale pielii, cât și a celor de natură estetică. 

Derma Elite

Din fericire, acum defectele pielii pot fi tratate eficient non-invaziv, prin metode precum mezoterapia sau terapia vampir. Marele avantaj al acestor variante de tratament este că rejuvenează aspectul tenului fără a lăsa cicatrici.

Tratamentele Faciale

Estetica facială nechirurgicală îți oferă un efect de întinerire și un plus de farmec și senzualitate!

La clinica Derma Elite scopul lor este simplu: să îți ofere un aspect cât mai sănătos, mai atractiv și mai natural. Sunt utilizate cele mai avansate tehnologii și cele mai sigure tehnici ale metodelor de estetică facială minim invazivă, nechirurgicală.

 

Ce beneficii are estetica facială nechirurgicală?

Sigur –  Substanțele folosite sunt sigure și foarte bine tolerate de organism.

Minim invaziv - Există proceduri multipe minim invazive care oferă rezultate asemănătoare celor obținute în sala de operație.

Complex - Se oferă soluții complexe, de la tratamente laser cu CO2, Picoway, până la tratamente injectabile pentru față și gât.

 

Iată ce îți oferă Derma Elite:

Procedura laser CO2 - Prin intermediul unei tehnologii revoluționare, tratamentul cu laser CO2 este o metodă excelentă pentru întinerire a pielii feței și gâtului, dar și pentru cicatrici postacnee.

 

Laserul Picoway - Laserul PicoWay Resolve reprezintă cea mai captivantă noutate a medicinei estetice non-invazive. PicoWay Resolve este un sistem laser conceput pentru întinerirea facială. Printr-o singură ședință se tratează ridurile fine, leziunile pigmentare și se îmbunătățește tonusul pielii.

 

Tratamente injectabile - Destinate atât pentru zona feței, dar și pentru o îngrijire a zonei gâtului, tratamentele injectabile de la DermaElite sunt un ajutor eficient în ritualul de întreținere și îmbunătățire a sănătății pielii. Astfel, aveți de ales dintr-o gamă largă de tratamente, precum: Mezoterapie, Terapia Vampir, Dermapen, Acid Hialuronic.

 

Venus legacy - Venus Legacy e o tehnică dovedită ca fiind sigură, necostisitoare și ajută la îmbunătățirea sănătății și a bunăstării în anii ce vor urma. este soluția ideală pentru îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, conturarea și tonifierea zonelor afectate precum linia brațelor sau a gâtului.

 

Oferta lunii Octombrie de la Derma Elite te va ajuta ca atât fața, cât și gâtul tău să beneficieze de îngrijire!

 

1. Pentru fiecare procedură CO2 sau Picoway pentru față, procedura pentru gât este gratuită. Valabil doar pentru tratamentele achiziționate și efectuate în luna octombrie.

2. La procedura cu Laser CO2 fiecare pacient va primi cadou un pachet Ivatherm care conține o cremă Cicaderm și o Apă Termală Herculane.

3. Reducere 20% la tratamentele injectabile pentru zona gâtului: mezoterapie, terapie vampir, dermapen, acid hialuronic. Reducerea se aplica doar tratamentelor achiziționate și efectuate în luna octombrie.

4. Reducere de 40% la pachetul Venus Legacy de 6 sedinte pentru zona gâtului. Reducerea se aplică pachetelor achiziționate în luna octombrie, procedurile putând fi efectuate și în lunile următoare.

 

Ce poți trata cu ajutorul procedurilor de la Derma Elite:

- Ridurile de expresie;

- Ridurile din jurul ochilor, numite talpa gâștii;

- Ridurile de expresie;

- Zonele tegumentare îmbătrânite;

- Sprâncenele căzute;

- Pierderea volumului pomeților;

- Conturul nedefinit al buzelor.

 

O vizită la Derma Elite și afli care este soluția potrivită nevoilor tale!

 

Date de contact Derma Elite:

Adresa: Str. Mihai Eminescu nr. 3, Cluj-Napoca, România

Telefon: 0742 900 800

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: derma elite
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/derma-elite-iti-ofera-solutia-pentru-ca-pielea-fetei-si-gatului-sa-aiba-un-aspect-tanar-si-revitalizat