Descoperiți soluția perfectă pentru dinții lipsă cu implanturile dentare de la Orto Care

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica stomatologică Orto Care oferă soluții inovatoare pentru pacienții care au nevoie de un zâmbet sănătos și strălucitor. În cadrul acestei clinici, pacienții se pot bucura de servicii profesioniste și de o gamă largă de opțiuni pentru îngrijirea dinților. Una dintre cele mai populare opțiuni este implantul dentar.

Implant dentar

Implant dentar

Clinica stomatologică Orto Care oferă soluții inovatoare pentru pacienții care au nevoie de un zâmbet sănătos și strălucitor. În cadrul acestei clinici, pacienții se pot bucura de servicii profesioniste și de o gamă largă de opțiuni pentru îngrijirea dinților. Una dintre cele mai populare opțiuni este implantul dentar.

 

Implantul dentar este o procedură chirurgicală în care se montează un dispozitiv artificial în osul maxilar sau mandibular pentru a susține o coroană dentară sau o punte dentară. Acest dispozitiv are o formă și o structură asemănătoare cu rădăcina unui dinte natural, ceea ce permite stabilizarea coroanei sau a punții și redarea funcționalității dintelui lipsă.

 

Procedura de implant dentar se realizează sub anestezie locală și este complet nedureroasă. În funcție de complexitatea cazului, implantul poate fi inserat în aceeași zi cu extracția dintelui natural sau după vindecarea osului în urma unei extracții anterioare. După inserarea implantului, pacientul trebuie să aștepte între 3 și 6 luni pentru a permite osului să se vindece și să se integreze în jurul implantului.

 

Orto Care oferă o gamă largă de implanturi dentare, inclusiv cele realizate din titan și ceramice. Acestea sunt fabricate din materiale de calitate superioară, care sunt biocompatibile și rezistente la coroziune. Clinica Orto Care folosește tehnologii de ultimă generație pentru a asigura o precizie maximă în inserarea implanturilor dentare și pentru a minimiza riscul de complicații post-operatorii.

 

Implanturile dentare oferă numeroase beneficii pentru pacienți, precum o mai bună funcționalitate a dinților, o estetică îmbunătățită și o mai mare încredere în sine. De asemenea, acestea pot preveni pierderea osoasă și îmbunătățesc sănătatea generală a cavității bucale.

 

Orto Care încurajează pacienții să ia legătura cu echipa lor de medici specialiști pentru a afla mai multe despre implanturile dentare și pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile lor individuale. Clinica Orto Care pune întotdeauna nevoile pacienților pe primul loc și oferă servicii personalizate și de calitate superioară pentru a asigura o experiență pozitivă și un rezultat satisfăcător.

  

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

www.orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/descoperiti-solutia-perfecta-pentru-dintii-lipsa-cu-implanturile-dentare-de-la-orto-care