Dinți într-o zi acum la clinica stomatologica Identify Baia Mare

Baia Mare - 26 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

De-a lungul anilor s-a dovedit că zâmbind ne creștem durata de viață cu pana la 20%. Bineînțeles, ca oamenii să fie determinați să zâmbească au nevoie de încredere în rezistența danturii lor.

fast and fixed baia mare

fast and fixed baia mare

 În mai puțin de o zi, pacientul primește dinți ficși perfect funcționali, cu care pot mânca, râde, vorbi fără niciun disconfort.  

Dr. Tudor Cristian Coroș, medic în cadrul clinicii Identify Baia Mare

Pe plan cosmetic pot apărea anumite probleme, cum ar fi lipsa unuia sau a mai multor dinți, și au ca rezultat stoparea zâmbetului.

Implanturile dentare sunt soluția ideală pentru majoritatea persoanelor cu o stare bună de sanatate, fiind folosite dupa ce osul maxilar s-a oprit din creștere, prin urmare nu sunt indicate  în cazul pacienților tineri, cu varsta sub 18 ani, decât în cazuri excepționale.

Nu exista o limită maximă de vârstă, pacientii peste 70-80 de ani fiind buni candidați și ei pentru implanturi, daca au o stare generală de sănătate bună.

 

Află cum poți scăpa de chinul protezei mobile în doar o zi

Dacă factorii nocivi sau vârsta înaintată te-au adus în situația în care pentru a zâmbi depinzi de o proteză mobilă află ca există o soluție care te poate scăpa de acest disconfort.

- Factorii care pot influența pierderea dinților:

- Tutunul / Alcoolul

- Igiena dentară deficitară

- Lipsa periodică de le controalele stomatologice

- Carii dentare netratate

- Alimentația săracă în anumiți nutrienți benefici danturii

- Accidente / Lovituri

- Vârsta înaintată

- Anomaliile dentare netratate

- Bruxismul

- Diabetul (favorizează acumularea bacteriilor la nivel oral)

- Anumite medicamente

- Bolile autoimune (favoritează pierderile dentare)

- Extracții incorecte (pot duce la pierderea dinților vecini)

- Problemele ereditare moștenite

 

Dacă ai întâlnit una sau mai multe din problemele enumerate mai sus, sau pur și simplu vârsta si-a pus amprenta asupra dentiției tale probabil te-ai gândit dezamăgit să apelezi la o proteză dentară. Află că noi îți recomandăm implantul Fast and Fixed Baia Mare !

 

Cum explicăm implantul dentar Fast and Fixed Baia Mare?

Conceptul de Fast and Fixed Baia Mare reprezintă un sistem de mai multe implanturi de ultima generație care se inserează toate în aceiași zi, permițând pacientului să se bucure de noul său zâmbet foarte repede.

În cadrul clinicii noastre avem 2 astfel de sisteme și anume:

- Sistemul Fast and Fixed cu 4 implanturi pe arcadă

- Sistemul Fast and Fixed cu 6 implanturi pe arcadă

 

Aceste noi sisteme permit folosirea a 4 implanturi la mandibulă și 6 la maxilar, față de soluțiile vechi, unde erau necesare între 8 și 10 implanturi pe fiecare arcadă.

Sistemul de implanturi Fast and Fixed Baia Mare are acelaș principiu de inserare ca un implant dentar unitar. Se va efectua un set de analize pentru a se determina daca pacientul este un candidat bun sau nu pentru acest tip de tratament. Va urma inserarea propriu zisă a implanturilor în osul maxilar și a protezei provizorii. După ce se vor vindeca toate inciziile se vor monta și dinții finali.

Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit. Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Fast and Fixed Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

 

 

Contact:

str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare - 0362 424 228

Bdul. Republicii, nr. 22, Baia Mare - 0737 532 022

str. Tineretului, nr. 9 - 11, Târgu Lăpuș - 0746 906 368

office@dentify.ro

www.dentify.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata