Etiquette Medical Center - clinică specializată de stomatologie Târgovişte

Targoviste - 18 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center este decisă, prin conceptul de multidisciplinaritate şi ataşament față de pacient şi cauza lui restauratorie, să asigure, în continuare, acelaşi climat de siguranță, confort, calitate a muncii clinice, dar şi de înțelegere de către pacient a etapelor procedurale care îi sunt aplicate.

Etiquette Medical Center

Etiquette Medical Center

 Referitor la întregul corp medical, la specialiştii noștri de înaltă calificare şi superioară specializare atât în țară, cât şi în străinătate, la asistentele şi tehnicienii dentari, dar şi la pacienții noștri, pe care îi apreciem atât de mult, doresc să mulțumesc tuturor pentru succesul şi prestigiul la care clinica noastră a ajuns în prezent; succes care fără nici unul dintre aceştia nu ar fi fost posibil 

Dr. Aida Maria Pascale, cea care a lansat, în anul 2018, Etiquette Medical Cente

În cadrul clinicii Etiquette Medical Center, relația medic-pacient se situează la un nivel cu totul superior, iar aceasta nu doar sub aspect terapeutic, ci şi al empatiei, al căldurii pe care medicul se simte obligat să o acorde omului cu probleme dentare.

Aici este locul în care procedura terapeutică se realizează sub auspiciile unei tranzitivități sufleteşti speciale, care încurajează pacientul, iar pe medic îl transformă într-un modelator nu atât de dinți, cât, mai ales, de suflete.

“În centrul nostru, care din anul 2018 este implicat masiv în investiții de dezvoltare pe toate planurile, şi aici vorbim atât de echipamente de ultimă oră, cât şi de pregătirea şi specializarea cadrelor, medicii mai multor discipline vin să îşi unească forțele în rezolvarea cazurilor. Practic, fiecare specialitate se transformă automat în parte a unui  demers medical ce trebuie să îşi atingă rezultatul optim”, susține Dr. Iulia Popescu, medic de stomatologie generală.

 

Explicarea tratamentului. Pacientul – agent activ al propriei restaurări

Deziderat lăudabil, care însă nu poate fi atins decât prin conduita deplinului angajament, deplinei responsabilități şi deplinei călduri față de pacient, alături de procesul constant de explicare către el a procedurilor ce îi vor fi aplicate.

Iar aceasta înseamnă efortul de a-l face pe pacient să înțeleagă ceea ce i se aplică, ceea ce i se întâmplă, care este calea către reuşita restaurării situației lui dentare şi a obținerii zâmbetului cu aspect sănătos şi frumos pe care şi-l doreşte de atâta timp.

Având de a face cu un tratament multidisciplinar în cadrul stomatologie Târgovişte, consultația inițială este realizată de către un medic coordonator, care, practic, va decide şi ghida întregul parcurs al tratamentului (sau tratamentelor, în cazul unei situații mai complexe) care îi va fi aplicat pacientului.

Tot planul de tratament va fi explicat în detaliu, în așa fel încât pacientul să înțeleagă atât etapizarea procedurilor, cât și ce presupune fiecare intervenție procedurală în parte.

“Datorită atenției deosebite pe care o acordăm fiecărui caz în parte, pacientului i se solicită de la început radiografii panoramice complete sau chiar evaluări radiologice suplimentare, precum tomografii dentare, pentru o perfectă înțelegere a situației, diagnosticare şi tratare ulterioară a afecțiunilor depistate”, precizează Dr. Răzvan Achim, medic de stomatologie generală.

Igienizarea dinainte de începerea tratamentului propriu-zis, alegerea materialelor ce vor fi utilizate, programarea viitoarelor ședințe în funcție de disponibilitatea pacientului şi estimarea costului tratamentului sunt etapele ce se constituie într-un logaritm obligatoriu, al unui calcul ce nu cunoaşte decât reuşita finală a fiecărui caz clinic.

 

Nu viteza, ci responsabilitatea față de actul medical

La Etiquette Medical Center nu neapărat rapiditatea rezolvării cazului este esențială şi este urmărită cu obstinație, ci adaptarea acestei viteze la solicitările şi situațiile clinice impuse de organismul viu, cu reactivitate diferită, de adaptarea la respectarea etapelor de vindecare.

Fără aceste rigori, derularea în bune condiții a tratamentelor nu este posibilă, iar întregul renume al stomatologie Târgovişte ar avea de suferit, nu doar clinica în sine. Nu viteza este criteriul dominant, ci însănătoşirea deplină şi de lungă durată a pacienților acestei unități stomatologice de elită.

“La noi, de fapt, oamenii, calitatea umană şi solidaritatea dintre ei, ataşamentul special față de pacient şi demersul lui fac diferența față de condiția altor clinici stomatologice, care pot avea şi ele specialişti de bun nivel”, ține să completeze şi Dr. Adriana Panait, medic specialist de chirurgie buco-maxilo-facială.

Pe lângă toate acestea, Etiquette Medical Center îşi aşteaptă pacienții cu felurite soluții financiare, care au menirea de a uşura acestora plata serviciului stomatologic, de a oferi posibilitatea accederii suportabile financiar la tratamentul care se impune.

Conceptul Etiquette Medical Center doreşte să îşi continue succesul numai împreună cu dumneavoastră!

 

Contact Etiquette Medical Center - stomatologie Târgoviște

   Calea Domnească 159, Târgoviște

   0245 210 516
   0765 217 803

   office@etiquettemed.ro

   www.etiquettemed.ro 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata