Fațete dentare - 5 Alimente pentru dinți strălucitori

BUCURESTI - 23 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Fațetele dentare sunt o modalitate foarte promtă de a obține un zâmbet strălucitor și drept, iar acest tip de tratament este ideal pentru persoanele ale căror dinți sunt pătați, ciobiți sau inestetic distanțați. Cu toate acestea, ele necesită un tratament deosebit, astfel încât cimentarea lor pe suprafața dinților este o decizie excelentă.

fatete dentare

fatete dentare

 Tratamentul cu fațete dentare te va face să fii încântat când te uiți în oglindă. Veți avea un look demn de orice covor roșu! 

House of Beauty Clinic

Dacă nu ești mulțumit de aspectul dinților tăi, tratamentul cu fațete dentare poate face minuni pentru a le împrospăta aspectul final.

 

Să nu uităm că...

Fațetele dentare sunt un tratament non invaziv.

- Protejează ca un scut dinții și le dă un aspect fresh.

- Pot rezolva anumite probleme ce țin de estetică dentară fără a mai apela la alte tratamente ce pot sensibiliza dinții.

- Sunt concepute special pentru nevoile individualeale fiecărui pacient în parte.

- Îți redau bucuria de a zâmbi și încrederea în tine.

- Restaurează atât funcțiile estetice cât și cele funcționale, total indispensabile pentru un stil de viață sănătos.

 

Medicii esteticieni, specialiști în fațete dentare, de la House of Beauty Clinic te pot ajuta când vine vorba de restaurări sau tratamente dentare de estetică, profesionale. Pot face dintr-un zâmbet obișnuit o operă de artă ce va fi admirată de orice iubitor al frumuseți.

 

Top 5 alimente pentru un zâmbet stralucitor:

Astăzi vom aborda un subiect mai mult decât interesant și sănătos în acelaș timp, atât pentru un zâmbet strălucitor cât și pentru întregul organism și anume o listă de alimente care vor împrospăta sănătatea orală, mai ales când avem fațete dentare.

1. Merele

Aceste fructe care se pot găsi cu ușurință în orice sezon al anului sunt foarte benefice pentru sănătate, iar consumul lor a fost asociat cu un risc mult mai scăzut de a dezvolta o serie de boli grave precum diabetul și cancerul.

Aceste alimente fac parte din categoria fructelor detergente, adică ajută la curățarea dinților, fapt ce reduce considerabil depunerile de tartru și placă bacteriană. Exact cum este și proverbul, un măr pe zi ține doctorul departe!

 

2. Țelina

Este una dintre cele mai sănătoase legume, fiind bogată în antioxidanți și vitamine esențiale pentru un organism sănătos.

Pentru dantură, țelina are ca beneficii multitudinea de vitamine ce ajută la curățarea smalțului dentar pentru a îndepărta placa bacteriană.

 

3. Morcovii

Ca și merele, fac parte din categoria alimentelor ce se găsesc în orice perioadă a anului, fiind ușor de procurat. Morcovul este una dintre cele mai sănătoase și gustoase legume ce poate fi consumată atât în stare crudă, cât și într-o varietate de rețete gătite.

Pentru beneficiile dentare este bogat în vitamine și antioxidanți, fapt ce ajută la stralucirea naturală a dinților și fațetelor.

 

4. Căpșunile

Aceste fructe delicioase au continut scazut de calorii, sunt bogate in vitamine din complexul B, iar 100gr furnizeaza 73% din doza recomandată zilnic de vitamina C.

Pentru dinți împiedică acumularea acumularea acumularea plăcii bacteriene datorită cantității sporite de vitamina C.

 

5. Ciupercile

Conțin mulți nutrienți și sunt recomandate celor care țin regimuri vegetariene, deoarece au o textură suficient de sățioasă încât să poată înlocui carnea. Acestea încetinesc formarea bacteriilor și depunerea plăcii bacteriene pe dinți.

 

Toate aceste fructe și legume enumerate mai sus au efect și își excercită beneficiile atât pe dinții naturali cât și pe dinții ce au aplicați pe ei fațete dentare din orice material.

 

Învățăm împreuna!

Toate aceste sfaturi și detalii vă vor fi prezentate și explicate de către medicii esteticieni atunci când veți veni la House of Beauty Clinic, pentru a vă ajuta să păstrați fațetele dentare într-o stare perfectă cât mai mult timp.

Ai în vedere un tratament cu fațete dentare în zona Bucureștiului? Obține mai multe informații la https://www.hobclinic.ro/fatete-dentare .

 

 

Te așteptăm în sediul House of Beauty Clinic din Bulevardul Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov. Îți stăm la dispoziție la nr de tel  +40755 354 555 sau la de e-mail contact@hobclinic.ro.

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: fatete dentare
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/fatete-dentare-5-alimente-pentru-dinti-stralucitori