Grija pentru o dantuă aliniată acum la standarde mai înalte la Clinica stomatologică Orto Care

BUCURESTI - 14 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Nu este un secret faptul că aparatul dentar este unul dintre cele mai populare tratamente stomatologice pentru îndreptarea dinților, din zilele noastre. De fapt, acestea sunt folosite de mulți ani pentru a alinia dinții și a corecta problemele dentare.

aparat dentar bucuresti

aparat dentar bucuresti

 Oferim o gamă largă de tratamente care vă vor ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Echipa noastră de experți este aici pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată cu privire la tratamentul potrivit pentru dumneavoastră.  

Dr. Roxana Andreea Negru Medic Specialist Ortodonție la Clinica Orto Care

Ortodonția a evoluat de la a fi doar stomatologie corectivă la a fi și preventivă. Acest lucru înseamnă că ortodonții încearcă acum să oprească problemele dentare înainte ca acestea să apară, ceea ce îi ajută să evite metodele de tratament costisitoare și care necesită mult timp, cum ar fi chirurgia dentară sau extracția. În plus, acest lucru asigură, de asemenea, zâmbete frumoase pentru generațiile noastre viitoare!

 Clinica stomatologică Orto Care este specializată în aparate dentare, fiind prezentă în domeniul stomatologic de peste ani și ani de zile . S-a axat pe aparat dentar București pentru a vă oferi cele mai bune servicii posibile. Echipa de stomatologi de la clinica noastră va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a se asigura că sănătatea și bunăstarea dumneavoastră sunt luate în considerare pe tot parcursul procesului de tratament.

 

Misiunea noastră este zâmbetul tău

Clinica stomatologică Orto Care aduce clienților săi un tratament eficient pentru îndreptarea danturii numit aparat dentar București, care este sistemul prin care ortodontul aplică o forță asupra dinților pentru a-i muta în poziția corectă și a le schimba dinamica.

 

Aparatul dentar este folosit în ortodonție - specialitatea stomatologiei care se ocupă cu diagnosticarea, prevenirea și tratamentul malpozițiilor dentare și faciale.

Aceasta se ocupă cu studiul și tratamentele pentru mușcăturile incorecte, care pot fi rezultatul poziției incorecte a dinților sau al nealinierii între arcadele dentare.

 

Rolul unui aparat dentar București

 

Pentru copii - mulți copii cresc cu un decalaj între cei doi dinți din față, iar dacă doresc să închidă acest decalaj, este posibil să facă acest lucru prin purtarea unui aparat dentar. Prin închiderea spațiului dintre dinții copilului dumneavoastră, acesta poate evita să aibă o mușcătură excesivă, precum și probleme de vorbire. De asemenea, ajută la oprirea cariilor dentare care pot apărea din cauza alimentelor care rămân blocate în acest spațiu.

 

Pentru adulți -  aparat dentar București este un tratament popular și în rândul acestora. Oferă o gamă largă de variante care vă vor ajuta să obțineți zâmbetul pe care vi l-ați dorit întotdeauna. Echipa noastră de experți din cadrul clinicii Orto Care este aici pentru a răspunde la orice întrebare și pentru a vă oferi toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată cu privire la tratamentul potrivit pentru dumneavoastră.

 

Beneficiile aparatului dentar:

 - permite corectarea mai ușoară a anomaliilor dentare

 - reduce riscul de anomalii dentare

 - reduce riscul blocării dinților sub gingii

 - păstrează sau câștigă spațiu pentru dinții permanenți

 - poate ghida creșterea oaselor maxilarului tânăr creând un mediu mai bun pentru noii dinți permanenți în curs de dezvoltare

 - poate alinia dinții să crească în poziții optime

 

Suntem aici pentru zâmbetul tău! Echipa noastră este formată din personal experimentat, profesionist și prietenos, care se va asigura că tratamentul dumneavoastră este cât mai confortabil și nedureros. Oferim consultații personalizate, astfel încât să puteți afla mai multe despre ceea ce facem înainte de a lua orice decizie.

 

Vă veți putea bucura de viață cu dinți drepți, fără a vă face griji cu privire la disconfort sau jenă. Deci, de ce să nu veniți astăzi pentru o consultație în clinica Orto Care din sectorul 3 București? Nu costă nimic și v-ar putea schimba viața pentru totdeauna!

 

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata