House of Beauty Clinic – Clinică acreditată internațional care redă cea mai bună versiune a zâmbetului tău cu fațete dentare

BUCURESTI - 14 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Medicii de la House of Beauty Clinic vă întâmpină întotdeauna cu promptitudine și bună dispoziție și nu vă lasă să părăsiți cabinetul fără un zâmbet perfect. Datorită lor, mersul la stomatolog va deveni o activitate plăcută.
În vremurile actuale, nu mai este un secret pentru nimeni că fațetele dentare sunt soluția modernă de a avea un zâmbet de vedeta, fie că ești sau nu una!

 Cred că avantajele sunt destul de vizibile: zâmbim mai frumos, mai des, avem o dantură mai perfectă, o dantură armonioasă, o dantură simetrică din punct de vedere coloristic, iar dezavantajele nu prea există, doar că mulți pacienți în momentul în care optează pentru fațete dentare, nu pot să mai trăiască fără ele.  

Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator specialist estetica dentara

Visezi la un zâmbet de Hollywood? House of Beauty Clinic are solutia!

Hollywood Smile este un concept care îți imbunătațește vizibil aspectul dinților cu mici piese ceramice sau de porțelan care se lipesc pe suprafața acestora cu sau fără șlefuire în prealabil, numite fațete dentare. Acestea sunt varianta cea mai sigură și rapidă de a corecta sau masca perfect defectele dinților din partea frontală și de a obține un zâmbet estetic și alb. 

Avantajele fațetelor dentare:

- Estetica dinților este remediată intr-un timp relativ scurt

- Zâmbet natural și alb de lungă durată

- Tratament non-invaziv rapid și fără durere

- Rezistență în timp, nu se patează de la cafea și tigări

- Materiale de calitate

- Reda încrederea în sine

 

Sunt fațetele dentare alegerea corectă?

Îți dorești fațete dentare, dar iți este teamă că rezultatul final nu o să fie pe placul tău? Noi avem soluția!

Clinica de top House of Beauty Clinic, din Pipera, Bucureşti, Ilfov, lucrează cu sistemul avansat Digital Smile Design (DSD), de prefigurare şi proiectare a viitorului dvs. zâmbet, în cadrul eforturilor de restaurare clinică şi estetică a danturii actuale.

Practic proiectarea viitorului zâmbet cu fațete dentare se face in mod digital prin simulări cu poze și filmulețe în care medicii noștri studiază zambetul pacientului pentru ai sfătui în alegerea celei mai bune și naturale variantă, astfel încât la final rezultatul mult așteptat să fie demn de Hollywood.

 

Când se recomandă fațetele dentare?

Când spunem fațete dentare ne referim la ceva non-invaziv și fără durere, la un tratament care poate fii folosit în cazul oricui are fisuri sau crapături dentare, în cazul persoanelor care prezintă spațieri interdentare sau a celor care au mici imperfecțiuni cum ar fii petele de culoare.

La House of Beauty Clinic îți poti reconstrui zâmbetul indiferent de ce problemă, la nivel estetic, ai avea! Spații, crapaturi sau pur si simplu dinți îngălbeniți, pentru toate aceste disconforturi fațetele dentare sunt soluția ideala!

 

De ce fațete la House of Beauty Clinic?

Pentru că îți punem la dispoziție o tehnologie inovatoare prin care poți vedea rezultatul final al fațetelor dentare chiar înainte de inceperea procedurii, pentru că adevarata noastră răsplată sunt miile de  pacienți fericiți care ne-au păsit pragul și care nu au fost mai puțini de 37 898 la număr și nu în ultimul rând pentru că ceea ce ai tu nevoie este prioritatea noastră!

 

Contact:

   Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

   +40755 354 555

   contact@hobclinic.ro

   www.hobclinic.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: fatete dentare