House of Beauty Clinic - estetică dentară București

BUCURESTI - 26 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica House of Beauty, din Pipera, este clinica ta de elită în refacerea esteticii dento-faciale.
Ea îşi asigură actualii şi viitorii pacienţi de aplicarea, în continuare, a celor mai avansate trata-mente şi de acordarea acelei călduri a actului medical în care umanul se combină fericit cu confortul clinic.

House of Beauty Clinic București

House of Beauty Clinic București

 Mulţumirea pacientului reprezintă motivaţia dar şi borna de control a actului medical practicat de experţii acestei clinici. Fără acest feedback, activitatea noastră ar putea risca să capete aspectul rutinier caracteristic atâtor altor clinici dentare. Ori noi nu vrem ca acest lucru să se întâmple în House of Beauty Clinic. Pasiunea, răbdarea, grija faţă de pacient trebuie să consolideze relaţia deschisă, caldă, durabilă, în stare să asigure o atmosferă relaxată, în care să se lucreze cu plăcere 

Dr. Yona Iousif, medic stomatolog specialist în estetică dentară și restaurativă

Când este vorba despre mai mult decât estetică dentară București, completată cu estetică facială, ne referim la o întreagă gamă de tratamente, aparţinând tuturor specialităţilor stomatologice, de multidisciplinaritate clinică, de efort conjugat şi rezultate de calitate complexă, superioară.

Atributele de elită ale acestei clinici de medicină dentară constau în:

• pregătirea şi reputaţia naţională şi internaţională a cadrelor sale medicale;

• sistemul digital de proiectare a finalei situaţii dentare a pacientului şi a zâmbetului său prin tehnologia avansată Digital Smart Design (DSD);

• permanenta perfecționare a prestaţiei clinice a echipei sale medicale, pe baza feeedback-ului primit de la pacient.

 

“Mulţumirea pacientului reprezintă motivaţia dar şi borna de control a actului medical practicat de experţii acestei clinici. Fără acest feedback, activitatea noastră ar putea risca să capete aspectul rutinier caracteristic atâtor altor clinici dentare. Ori noi nu vrem ca acest lucru să se întâmple în House of Beauty Clinic. Pasiunea, răbdarea, grija faţă de pacient trebuie să consolideze relaţia deschisă, caldă, durabilă, în stare să asigure o atmosferă relaxată, în care să se lucreze cu plăcere şi eficient”, afirmă Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator, specialist în estetică dentară şi restaurativă.

Caracteristica de bază a unei clinici dentare bune este aceea de a putea oferi servicii medicale calitative fiecărui pacient în parte. Există oameni cu probleme multiple de sănătate dentară, a căror orientare spre o clinică bună este deficitară şi de multe ori duce la rezultate nesatisfăcătoare.

Clinica House of Beauty, prin simpla ei existenţă, prin actul medical de înaltă calitate efectuat de echipa sa medicală, a reuşit obţinerea unor zâmbete excepţionale atât la persoane de notorietate publică, cât şi, în egală măsură, la orice alt pacient. Astfel, a devenit un punct de  referință atunci când vine vorba de estetică dentară în București.

 

CELE MAI NOI FACILITĂŢI

 

House of Beauty Clinic este dotată cu echipamente de ultimă generație. Ea deţine toate echipamentele necesare, care permit unui pacient axat pe un anumit tip de tratament să beneficieze de un pachet complettratament, totul în același loc, fără a fi nevoit să se deplaseze către clinici diferite.

A avea toate echipamentele necesare, în aceeași locație, oferă pacienților o solidă garanţie asupra încrederii care trebuie să îi anime pe parcursul desfășurării tratamentelor.

  

ECHIPĂ MEDICALĂ SPECIALIZATĂ, CU ÎNALTĂ PREGĂTIRE

 

Clinica House of Beauty beneficiază de medici calificați în toate specialitățile dentare. Este vorba  nu doar de pregătire teoretică și de o valoroasă expertiză, dar și de ancorarea permanentă la noutaţile şi tehnologiile din domeniu.

Acest ultim aspect îi ajută la soluţionarea optimă, la standardele internaţionale actuale, a oricărui caz. Fiindcă se ştie că stomatologia este un domeniu medical în care schimbările şi progresul au loc continuu, iar tehnicile procedurale cunosc, de asemenea, o constantă evoluţie.

În sensul angajamentului de utilizarea a celor mai actuale inovaţii în transformarea cu succes a zâmbetului pacienţilor săi, House of Beauty Clinic este mândră de a le oferi acestora accesul la Digital Smile Design – o abordare revoluționară a planificării tratamentului.

Această tehnologie permite vizualizarea și personalizarea noului şi frumosului zâmbet înainte de efectuarea chiar şi a unei singure proceduri în acest sens.

 

CE ESTE DIGITAL SMILE DESIGN?

 

“Medicii stomatologi ai House of Beauty Clinic, cu ajutorul tehnologiei avansate Digital Smile Design (DSD) pot ridica planificarea tratamentului de estetică dentară la o formă de artă. Sistemul permite echipei de medici colaborarea cu pacientul, pentru proiectarea exactă a noului zâmbet, care nu este doar frumos și funcțional, ci și completează perfect celelalte trăsături faciale și de personalitate”, aduce precizări Dr. Ana Maria Oproiu, specialist în chirurgie-estetică și microchirurgie reconstructivă.

 

Acest instrument puternic oferă clinicienilor şi practicienilor mai mult control asupra rezultatelor tratamentului dentar estetic, astfel încât pacientul să poată fi sigur că investeşte în zâmbetul ideal pe care şi l-a dorit dintotdeauna.

Apelează oricând la serviciile acestei clinici de elită, care practică cel mai bun raport calitate-preţ al serviciilor stomatologice şi în care specialiştii nu consideră cazul clinic încheiat până când nu văd bucuria, şi nu doar frumuseţea, în noul tău zâmbet!

Clinica House of Beauty reprezintă o marcă a satisfacţiei depline privind tratamentele de estetică dentară în București.

Contact:

   Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

   +40755 354 555

   contact@hobclinic.ro

   www.hobclinic.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata