Implant dentar Baia Mare - sistemul SKY Fast & Fixed pentru restaurarea rapidă a întregii arcade

Baia Mare - 26 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica iDentify din Baia Mare își continuă misiunea de a dedica întreaga competenţă a medicilor săi în folosul pacienţilor, al unui act medical corect efectuat, cu pasiune şi profesionalism, pentru restaurări dentare de cât mai lungă durată şi cât mai mulţumitoare.

implant dentar Baia Mare -Fast & Fixed

implant dentar Baia Mare -Fast & Fixed

 Tratamentul SKY Fast & Fixed este foarte interesant pentru practica noastră, deoarece permite standardizarea procedurilor, pe de o parte, precum şi ca lucrul aferent îngrijirii ulterioare să fie mai simplificat, pe de altă parte. 

Dr. Tudor Coros - medic stomatolog implantolog

În domeniul implantologiei dentare, implanturile inserate în osul maxilar al pacienţilor permit corectarea unor edentaţii mai reduse ca dimensiuni sau mai extinse, ajungând până la fixarea pe 4 sau 6 implanturi a unor lucrări protetice fixe de un înalt nivel estetic şi funcţional.

Atât implanturile care împreună cu coroanele sau punţile montate pe ele restaurează edentaţii de mai mici dimensiuni, cât şi sistemul SKY Fast & Fixed, de la Bredent, care asigură restaurarea prin protezare fixă a unei întregi arcade, reprezintă tehnici de ultimă oră, care ţin pasul cu cele mai noi progrese în domeniu.

În cadrul unui tratament cu implant dentar Baia Mare beneficiezi de întreaga competenţă clinică, precum şi întreaga dotare avansată în echipamente şi materiale de care beneficiază clinica iDentify,  constant îndreptate spre obţinerea unui act stomatologic performant, care să dăruiască pacienţilor un zâmbet sănătos şi frumos.

Tratamentul complex de implantologie despre care discutăm se realizează în trei etape, toate efectuate în doar o singură zi şi constă în:

• extracţia dinţilor remanenţi, bolnavi, degradaţi sau inutili de pe arcadă;

• inserţia implanturilor;

• aplicare unei proteze provizorii pe implanturi.

După o perioadă de refacere, de 4-6 luni, a osului maxilar, pentru arcada inferioară şi de 6-8 luni pentru arcada superioară, se montează proteza fixă definitivă.

„Tratamentul SKY Fast & Fixed este foarte interesant pentru practica noastră, deoarece permite standardizarea procedurilor, pe de o parte, precum şi ca lucrul aferent îngrijirii ulterioare să fie mai simplificat, pe de altă parte.

Conceptul tratamentului pe care îl aplicăm în clinica noastră se referă la lucrul în echipă şi am constatat că pacienţii sunt dispuşi să aştepte această perioadă de refacere maxilară cu mulţumirea şi încrederea că restaurarea finală va fi una de înaltă calitate", spune Dr. Tudor Cristian Coroș, reputat medic implantolog al clinicii.

 

Tratament implantologic avansat multidisciplinar, în 24 de ore

Tehnica a fost perfecţionată în timp prin multiple studii şi aplicaţii, precum şi prin evoluţia constantă a materialelor şi produselor folosite. Clinica iDentify a putut ajunge astfel la elaborarea unui tratament multidisciplinar perfect condus în toate etapele lui.

În cadrul unui tratament cu implant dentar Baia Mare, oferim pacientului o restaurare completă a întregii arcadei, sau chiar a ambelor arcade, care îl scuteşte de frustrările edentaţiei, prin stabilitatea, estetica şi funcţionalitatea unei proteze fixe de înaltă calitate – ceea ce reprezintă una dintre cele mai satisfăcătoare experiențe stomatologice.

Odată cu avansarea în tehnologia digitală și cu designul avansat al implanturilor, a suferit importante modificări şi sistemul de protezare, ajungându-se la stadiul în care cele două etape au evoluat către imediata plasare a implanturilor şi chiar încărcarea protetică provizorie imediată a acestor implanturi.

În cadrul clinicii de top iDentify, protocolul Fast & Fixed de la Bredent a atins un nivel de performanţă ce permite o reabilitare a stării defectuoase a pacientului acceptată cu mulţumire atât în starea intermediară (provizorie), cât şi, mai ales, în cea finală.

Căci în această fază finală, este vorba, desigur, de calitatea excepţională a protezei definitive.

 

Calitatea implantului garantează eficienţa restaurării

“Stabilitatea inițială a implantului este o condiție esenţială pentru protezarea imediată.

Deși, microtextura suprafeţei implantului creează condiții favorabile pentru îmbunătățirea osteointegrării, designul macroscopic al implantului este cel care influențează cel mai mult, care susţine stabilitatea iniţială a implantului”, aduce lămuriri Dr. Nicolae Hristoforov, specialist în Implantologie și Estetică Dentară.

Implantul autofiletant, diametrul și lungimea mărite, conicitatea corpului implanturilor sunt modificările din cadrul sistemului SKY Fast & Fixed Bredent, Germania, care cresc gradul de contact osos al implantului. Toate aceste elemente sunt luate în considerare în timpul selecției implantului, pentru o încărcare imediată cu proteză.  

Tratamentul cu implant dentar Baia Mare este proiectat pentru reabilitarea atât a edentaţiei parţiale, cât şi totale.

Nu ezita în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor tăi, sprijinul medicilor stomatologi implantologi și chirurgi de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care te aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu un foarte bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Contact:    

   Str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare

  0362.424228

   office@dentify.ro

   www.dentify.ro

 

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata