Implant dentar Brăila- de la perfecta osteointegrare la estetica de top, în clinica ESTET DENT!

Braila - 28 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În sectorul implantologiei, reputata clinică Estet Dent, din Brăila, lucrează în prezent cu implantul de ultimă ge-neraţie ICX-Premium, produs de compania germană Medentis Medical. Calităţile excepţionale ale acestui tip de implant asigură stabilitate primară ridicată, estetică înaltă, siguranţă şi fiabilitate, 100% eficiență în spații re-strânse, garanţie de 20 de ani, biocompatibilitate ridicată și sterilizarea perfectă a suprafeţei.

implant dentar Braila

implant dentar Braila

 Filozofia clinicii noastre este aceea de a oferi clienţilor noştri servicii oneste şi corecte, la o calitate maximă. Dar am fost conştienţi de faptul că această filozofie nu are sorţi de izbândă dacă nu utilizăm produsele unei companii care împărtăşeşte aceeaşi filozofie cu a noastră în activitatea ei. (..) utilizarea implanturilor dentare ICX-Premium, sistem prezent în peste 40 de ţări din întreaga lume, ne-a satisfăcut pe deplin toate exigenţele 

Dr. Mariana Croitoru, Estet Dent

Devotată sarcinii clinice pe care şi-a asumat-o cu deplină responsabilitate încă din anul 2003, clinica Estet Dent a considerat că numai investiţia adresată celui mai înalt nivel tehnologic de materiale, instrumentar şi echipamente, precum şi perfecţionării continue a excelentelor sale cadre medicale poate garanta calitatea optimă a unui act stomatologic, alături de starea de confort şi mulţumire a pacientului.

Sub acest deziderat s-a dezvoltat fiecare departament de servicii dentare, toate specialităţile asigurând integrativitatea unui serviciu medical global, care nu poate activa decât la imperativul certei calităţi, verificate constant de feed-back-ul din partea pacienţilor.

În acest sens se înscrie şi dotarea, în cadrul implant dentar Brăila, cu implanturi de la producători de top, recunoscuţi pe plan mondial pentru calitatea produselor lor. Iar Medentis Medical este un astfel de producător.

Bazându-se pe cunoştinţele de implantologie acumulate în ultimii 20 de ani, Medentis Medical, încă de la începutul activităţii sale, şi-a propus realizarea unui implant modern, iar acesta a fost sistemul ICX. Sistem revoluţionar, aflat în continuă evoluţie, garantând o calitate premium la preţuri accesibile.

Astfel, a luat naştere implantul ICX-Premium, utilizat şi de clinica brăileană Estet Dent pentru • capacităţile sale versatile – implanturile ICX sunt concepute pentru a restabili dentiția în situații clinice normale, complexe şi speciale, pentru • suportul excelent pe care îl oferă protezelor fixe sau mobile cu sarcină imediată sau sarcină normală, după o perioadă de vindecare, pentru • complexitatea sistemului, care oferă opțiune ideală pentru fiecare situație clinică.

 

O colaborare bazată pe aceeaşi filozofie, a calităţii

Potrivit Dr. Mariana Croitoru, medic de stomatologie generală al Estet Dent, cu bogate competențe în implantologie:

“Filozofia clinicii noastre este aceea de a oferi clienţilor noştri servicii oneste şi corecte, la o calitate maximă. Dar am fost conştienţi de faptul că această filozofie nu are sorţi de izbândă dacă nu utilizăm produsele unei companii care împărtăşeşte aceeaşi filozifie cu a noastră în activitatea ei. Mai ales în domeniul implantologiei, stomatologiei estetice şi proteticii cu fabricare digitală CAD/CAM, utilizarea implanturilor dentare ICX-Premium, sistem prezent în peste 40 de ţări din întreaga lume, ne-a satisfăcut pe deplin toate exigenţele”.

Dar, poate pe primul loc ar trebui să menţionăm, referindu-ne la implant dentar Brăila , acea calitate legată de succesul osteointegrării, de integrarea rapidă şi uşoară în os a implantului ICX-Premium.

Suprafața micro-dură și osteofilă duce la accelerarea osteointegrării. Suprafaţa dispozitivului a fost proiectată special pentru asigurarea unei afinităţi ridicate la osteoblaste. Astfel, au fost create condiții ideale pentru aderarea osteoblastelor.

 

Prin implantul dentar ICX-Premium, la Dent Estet este evitată periimplantita

Dr. Gheorghe Vulpe, medic specialist în stomatologie generală, cu valoroase competențe în implantologie și radiologie buco-maxilo-facială, aduce completări:

“La clinica noastră am studiat mai multe tipuri de implanturi până să ne axăm în final pe implantul ICX-Premium, de la Medentis Medical. Şi am făcut aceasta pentru a nu risca confruntarea cu problemele pe care le-au ridicat de-a lungul timpului implanturile folosite de majoritatea stomatologilor. Care sunt aceste probleme? Simplu: periimplantita, afecţunea din cauza căreia un implant dentar îşi perde stabilitatea,  procesul inflamator distructiv ce afecteaza mucoasa şi osul din jurul implanturilor dentare. Între 8% -10% dintre implanturi dezvoltă periimplantită, lucru condamnabil şi care nu ar trebui să se întâmple. În unele practici stomatologice rata periimplantitei poate ajunge la 20%. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care am ales să folosim implanturile avansate ICX-Premium, ale Medentis Medical”.

Cu sistemul de implant dentar ICX, Medentis Medical a revoluționat continuu piața implanturilor și a convins o gamă largă de utilizatori din întreaga lume, care apreciază calitatea fiabilă a implanturilor ICX-Premium. Astăzi, sistemul ICX este unul dintre cele mai de succes sisteme de implant din Germania, care a trecut de la un implant popular la un implant de succes real şi consistent.

Dacă intenţionaţi începerea unui tratament protetic de calitate şi care respectă raportul calitate-preţ al serviciului stomatologic, clinica Estet Dent, vă stă la dispoziţie pentru implant dentar Brăila, cu toată solicitudinea şi expertiza de înalt nivel şi recunoaştere a experţilor săi stomatologi.

Îmbunătăţirea situaţie dvs. dentare merită toată atenţia, iar aceasta, pe un termen cât mai lung!

 

Contact Estet Dent                                             

   Str. Plevna, nr. 280, Brăila

   0751 220 036

   0239 612 453

   office@estetdent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata