Implant dentar Brașov

Brasov - 28 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica stomatologică Dr. Vlădău Studio aduce tehnologia implanturilor performante în Brașov, într-un cadru modern și primitor.
Implantul dentar este singurul tratament stomatologic care înlocuiește cu adevărat rădăcina unui dinte pierdut.

Clinica Dr. Vladau Studio Brasov

Clinica Dr. Vladau Studio Brasov

 Scopul nostru este sa asiguram tratamente profesioniste. Staff-ul nostru își propune realizarea celor mai eficiente si moderne tratamente stomatologice. 

Dr. Vladau Mircea

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt de obicei realizate din titan și sunt similare ca formă și dimensiune cu rădăcina naturală a dinților. Titanul este materialul ales pentru implanturile dentare, datorită rezistenței sale, durabilității și capacității sale de a fuziona cu osul în timp. Procesul fuziunii țesutului osos cu suprafața implantului se numește osteointegrare. În cadrul acestui proces, celulele osoase se atașează de implant în această perioadă de vindecare.

Un implant dentar, numit și implant endoosos în formă de rădăcină, este un înlocuitor creat de om pentru o rădăcină dentară. Implanturile dentare sunt ideale pentru pacienții care au:

    - dinți lipsă;
    -dinți compromiși din cauza bolii parodontale, cariilor, leziunilor;
    -dinți lipsă congenital;

Implanturile pot fi folosite pentru a înlocui un singur dinte, mai mulți dinți sau întreg maxilarul superior și/ sau inferior.

Atunci când clinica Dr. Vlădau vă pune la dispoziție tratamente de implant dentar Brașov, vă oferă calitate și siguranță.

 

Implanturi dentare și adiție osoasă

Deoarece implanturile sunt plasate în maxilarul superior sau inferior, este important să se determine dimensiunile exacte ale osului existent al unui pacient și să identifice repere anatomice importante, cum ar fi nervii și sinusurile, înainte de a plasa implanturile dentare.

Pentru început, se va face o scanare CT, care este o imagine 3D a dinților și a maxilarului și se va evalua atât lățimea, cât și adâncimea osului existent.

Dacă nu există suficient os disponibil, poate fi necesar să se adauge material pentru adiție osoasă, care constă în mod obișnuit din "os mineralizat, liofilizat" care se va integra firesc în organism.

Intervenția de adiție osoasă este uneori necesară în zona sinusurilor pentru a se obține cantitatea suficientă de os necesar inserării implantului în siguranță și stabilitate. Acest proces se numește augmentare sinusală sau sinus lift.

 

Chirurgia implanturilor dentare

Implanturile sunt inserate în maxilar în timpul fazei chirurgicale a tratamentului cu implant dentar. Astăzi, tehnologia permite poziționarea exactă și siguranța în timpul plasării implanturilor și este ghidată cu ajutorul unui software de planificare dentară asistat de computer și a ghidurilor chirurgicale.

În majoritatea cazurilor, timpii de vindecare variază de la 3 săptămâni la multe luni, în funcție de starea țesutului osos din maxilar. După o perioadă adecvată de vindecare, urmată de plasarea implanturilor, se va realiza amprentarea și se va realiza coroana sau puntea dentară. Un bont va fi ulterior atașat la implant și coroana sau puntea finală cimentate pe bont.

Atunci când spunem implant dentar Brașov, spunem siguranță și modernitate, în cadrul clinicii Dr. Vlădău Studio.

În clinica noastră, implantul dentar se inserează în condiții de maximă siguranță, datorită materialelor performante, medicilor cu experiență, dar și tehnologiilor avansate utilizate.

Planificarea chirurgicală a implantului dentar este realizată computerizat, pentru siguranța procesului de inserare. Astfel este eliminat riscul de erori umane, prin utilizarea ghidului chirurgical proiectat digital și printat 3D.

 

Ratele de succes ale implanturilor dentare

Succesul este de obicei definit ca un implant sănătos și funcțional pentru cel puțin o perioadă de 10 ani.

Clinica Dr. Vlădău vă oferă toate condițiile pentru succesul tratamentelor noastre moderne cu implant dentar Brașov.

Un implant inserat corect, în poziție ideală, stabilită prin investigații și programări computerizate, în condiții sterile, de către un medic chirurg specializat, are toate șansele de a fi un implant stabil și rezistent, în timp.

În urma inserării și protezării cu o coroană dentară foarte estetică, implantul înlocuiește perfect dintele pierdut.

Doriți să aflați dacă restaurarea asistată de implant ar fi o soluție ideală pentru nevoile dumneavoastră dentare? Contactați-ne astăzi pentru o consultație. În Clinica Dr. Vlădău Studio veți beneficia de fiecare dată de stomatologie de calitate.


Contact Dr. Vladau Studio

Adresă
Strada 13 Decembrie Nr. 1, Brașov, România

Telefon
0268 474 701

Email
office@vladau.ro

www.vladaustudio.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata