Implant dentar vs Punte dentară, Clinica Luxury Smile din București explică care este cea mai bună opțiune

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Luxury Smile din București este aici pentru a explica serviciului de implant dentar ca o opțiune modernă și eficientă pentru înlocuirea dinților lipsă.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

Implanturile sunt o soluție mai bună decât punțile dentare tradiționale, deoarece acesta sunt fixate în osul maxilar, oferind o stabilitate și o durabilitate superioare.

 

Implantul dentar este o soluție de înlocuire a dintelui, care este o rădăcină de titan inserată în osul maxilar și oferă suport pentru un dinte nou. Acest lucru face ca implantul să fie mult mai stabil decât o punte dentară, care este susținută de dinții vecini. De asemenea, implantul dentar nu necesită pregătirea sau șlefuirea dintelui vecin, precum și întreținere specială.

 

Pacienții care optează pentru implant dentar pot beneficia de o funcționalitate și estetică asemănătoare cu a dintelui natural, îmbunătățind astfel calitatea vieții lor. Implantul dentar poate fi utilizat pentru a înlocui un singur dinte sau chiar mai mulți dinți. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca suport pentru o punte dentară sau proteză dentară, oferind o soluție mai stabilă și mai durabilă.

 

Echipa noastră de medici specialiști în implantologie va fi disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări și a oferi consultații pentru a determina dacă implantul dentar este o opțiune potrivită pentru pacienții noștri.

 

 

Contact:

Sf. Ștefan, nr. 19, sector 2

București (rond Izvorul Rece)

office@luxurysmile.ro

0735-153-230

www.luxury-smile.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/implant-dentar-vs-punte-dentara-clinica-luxury-smile-din-bucuresti-explica-care-este-cea-mai-buna-optiune