Importanța igienei orale pentru posesorii de aparat dentar, subliniată de clinica Orto Care

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica stomatologică Orto Care din București anunță lansarea campaniei de conștientizare privind importanța igienei orale pentru posesorii de aparat dentar. Aceștia sunt expuși riscului de a dezvolta probleme dentare, dacă nu își îngrijesc corespunzător dinții și aparatul dentar.

aparat dentar bucuresti

aparat dentar bucuresti

Aparatul dentar poate fi un instrument eficient în corectarea problemelor dentare, dar este important să îl îngrijim corespunzător pentru a evita complicațiile.

 

Posesorii de aparat dentar ar trebui să știe că acestea trebuie curățate în mod regulat, prin folosirea unei perii de dinți speciale, a unei ata dentară și a soluției de curățare a aparatului dentar. De asemenea, este important să se efectueze controale stomatologice regulate, pentru a se verifica dacă aparatul dentar se poziționează corect și dacă nu există probleme.

 

Orto Care încurajează posesorii de aparat dentar să ia în serios îngrijirea orală și să vină la clinică pentru a obține sfaturi și recomandări privind îngrijirea aparatului dentar. Prin aceasta campanie, clinic vrea sa sublinieze ca igiena orala este foarte importanta pentru posesorii de aparat dentar, pentru a evita problemele dentare.

 

Orto Care încurajează posesorii de aparat dentar să ia în serios îngrijirea orală și să programeze o vizită la clinică pentru a obține sfaturi și recomandări privind îngrijirea aparatului dentar. Personalul clinicii Orto Care este pregătit să ofere asistență și să răspundă la orice întrebări sau nelămuriri cu privire la îngrijirea orală și a aparatului dentar. În acest fel, putem asigura un tratament dental adecvat și preveni problemele dentare.


Programați acum o vizită la Orto Care pentru a vă asigura că aveți o igienă orală bună și un aparat dentar rezistent.

 

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/importanta-igienei-orale-pentru-posesorii-de-aparat-dentar-subliniata-de-clinica-orto-care