Investește în zâmbetul tău - Dentist Târgoviște

Targoviste - 13 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Vizita la dentist trebuie să fie la fel de prioritară pentru noi ca mersul la oricare alt tip de medic, deoarece relațiile interpersonale joacă un rol important în viața noastră, fie că este vorba de relațiile profesionale sau cele personale.

dentist targoviste

dentist targoviste

 Pacienții care calcă pragul clinicilor dentare sunt mai conștienți ca niciodată de beneficiile stomatologiei moderne. 

Doctor Anca Nenovici medic ortodont la clinica Etiquette Medical Center

Cauți un dentist Târgoviște?

În general oamenii au așteptări ridicate atunci când vine vorba de mers la stomatolog. În majoritatea cazurilor pacienții apelează la stomatolog atunci când deja conștientizează că au o problemă și caută un loc sigur, un medic bun care poate să le rezolve problema și nu în ultimul rând, aleg varianta care să nu provoace prea multă durere.

Faptul că vrei să previi o problemă sau deja o conștientizezi și vrei să o îndrepți spune multe despre tine și despre ceea ce aștepti de la un dentist bun. Clinica stomatologică Etiquette Medical Center îți stă la dispoziție cu:

- Comunicare și informare

- Medici specialiști cu experiență

- Confort și lipsa durerii

- Tratamente de succes și tehnologii avansate

- Rezultate vizibile și durabile

- Materiale și aparatură performantă

- Spațiu primitor și sigur

 

Cunoaște echipa noastră de specialiști!

Știm că prima impresie contează de aceea clinica noastră pune la dispoziție un personal atent și amabil care să ofere pacienților un aer relaxant și de încredere pentru ce urmează să li se întâmple. Acesta este oricând pregătit să iți ofere toate informațiile necesare, încrederea de care ai nevoie pentru a pași relaxat in cabinetul doctorului și nu în ultimul rând o stare de spirit excelentă.

Ne mândrim cu o echipă frumoasă de specialiști în stomatologie dentară, pregătiți să răspundă oricând necesităților tale cu răbdare și profesionalism, astfel încât experiența in cabinetul dentistului să fie una incomparabilă.

 

Misiunea echipei noastre de specialiști

La Etiquette , misiunea noastră este să realizăm mai mult decat servicii stomatologice. Prioritar este să oferim o schimbare, o experiență unică pentru fiecare pacient care și-a pus încrederea în abilitățile noastre de ai oferi un zâmbet nou, la cele mai înalte standarde de calitate, într-o atmosferă relaxantă. Ne propunem să îmbunătățim experiența fiecărui pacient cu un dentist Târgoviște  prin grijă și atenție la fiecare detaliu care face diferența!

Oferim o gamă largă de servicii atât pentru tratarea diferitelor afecțiuni, cât și pentru prevenirea, reconstruirea sau cosmetizarea zâmbetelor.

Atenție specială oferită copiilor. În clinica noastră stomatologică, grija și atenția pentru pacienții cu vârste fragede este prioritară, astfel încât cei mici vin fară teama la dentist Târgoviște!

Multă răbdare cu pacienții seniori. Cu mare drag și răbdare întâmpinăm pacienții cu vârste înaintate care au nevoie de sprijinul nostru pentru o dantură frumoasă și funcțională prin tratamente adaptabile condiției lor!

 

Medicină stomatologică modernă

Pe zi ce trece tot mai mulți dintre noi apelam la medicii stomatologi in mod regulat, fără a mai fii nevoie de o problemă serioasă care să ne motiveze pentru a face această alegere. Dacă înainte vorbeam despre tipul de pacient care recurgea la oricare altă metodă de stopare a durerii sau a infecției dentare, acum avem pacienti care merg pentru a prevenii atfel de situații neplacute sau care i-au din pripă micile probleme fara a ingnora primele semne ale unei afecțiuni dentare, vizita la dentist fiind astăzi pentru majoritatea o alegere, nu neapărat o necesitate. Vă așteptăm în clinica stomatologică Etiquette Medical Center pentru o experiență de neuitat!

 

 

Contact:

Calea Domnească 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata