La Etiquette Medical Center, clinică stomatologică Târgovişte, se lucrează intens cu laser

Targoviste - 18 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center , din Târgovişte, îşi întăreşte mesajul adresat actualilor sau potențialilor săi pacienți de a-şi pune serviciile sale de înalt nivel profesionist în serviciul restaurării dentare şi înfrumusețării zâmbetelor

Tratamente laser Etiquette Medical Center

Tratamente laser Etiquette Medical Center

 Suntem cu toții, întreg corpul medical şi tehnic angajați la asigurarea unor servicii care să mulțumească pe deplin pacienții şi să mențină renumele clinicii noastre la cotele înalte pe care ni le-am propus.  

Dr. Răzvan Achim, medic de stomatologie generală Etiquette Medical Center

Investițiile în dotări ample, de ultimă generație pe piața echipamentelor dentare, calitatea medicilor şi a relației speciale medic–pacient garantează reuşita deplină a oricăror tipuri de tratamente.

În 2018, s-au făcut investiții atât în aspectul general al clinicii, dar și în aparatură de ultimă generație, materiale de calitate și training de personal, astfel încât clinica să fie perfect aliniată standardelor europene.

“Am fost conştienți de faptul că indiferent cât de valoroasă este calificarea şi specializările superioare ale medicilor noştri, la relația deosebită, responsabilă şi empatică, pe care dorim să o promovăm față de pacienții noştri, la o clinică ce se doreşte performantă nu se poate răspunde decât cu cele mai avansate echipamente şi materiale de cabinet şi laborator. Astfel încât rezolvarea acestui deziderat obligatoriu a fost imperios necesară şi îndeplinită”, susține Aida Maria Pascale, medic coordonator, cea care a lansat, în anul 2018, Etiquette Medical Center.

Una dintre achizițiile de importanță majoră din a fost laserul Biolase Epic-X, care permite realizarea unei game largi de intervenții chirurgicale fără anestezie, tratarea leziunilor bucale sau efectuarea de albiri dentare, fără sensibilitate postoperatorie.

Astfel, medicii de diferite specialități ai Etiquette Medical Center, clinică stomatologică Târgovişte,  lucrează, practic, cu ultima generație de laser cu diode fiabile și eficiente.

Laserul Biolase Epic X reprezintă un best-seller al industriei de profil, datorită multiplelor sale capabilități şi aplicații, fiind  laserul cu diode folosit pe scară largă şi zilnic în unități clinice, echipamentul laser cel mai actualizat și îmbunătățit din punct de vedere tehnologic.

“Cu beneficii precum timp de vindecare mai rapid, traumatisme mai mici la nivelul dinților și gingiilor, mai puțin anestezic pentru majoritatea procedurilor, mai puțin disconfort postoperator, îngrijire stomatologică confortabilă pentru pacient, Biolase Epic X reprezintă pentru medicii clinicii noastre un instrument de neprețuită valoare”, afirmă Dr. Iulia Popescu, medic de stomatologie generală al Etiquette Medical Center - clinică stomatologică Târgoviște.

Utilizarea Laserului cu diodă Biolase Epic X poate fi adecvată pentru o multitudine de proceduri: incizie, excizie, vaporizare, ablația și coagularea țesuturilor moi orale, inclusiv gingivale și epiteliale, marginale și interdentare etc.

 

Tratamentele dentare care se pot efectua cu Laser Biolase Epic X sunt:

- Albirea dentară;

- Tratarea leziunilor orale prin tratamente dentare;

- Ameliorarea durerii;

- Tratarea bolilor gingivale;

- Alternativa pentru chirurgia orală tradițională.

Utilizat în parodontologie, endodonție, albire dentară, sistemul oferă o nouă tehnologie software și o nouă pedală fără fir, printre alte inovații notabile.

Cu capacități chirurgicale rapide, numeroase proceduri de igienă (acolo unde este permis), plus moduri pentru terapia durerii și albire dentară, laserul Biolase Epic X este un instrument extrem de versatil, productiv, care permite medicilor clinicii  Etiquette Medical Center, clinică stomatologică Târgovişte, să mulțumească rapid, confortabil şi eficient pacienții ce apelează la serviciile sale.

“Suntem cu toții, întreg corpul medical şi tehnic angajați la asigurarea unor servicii care să mulțumească pe deplin pacienții şi să mențină renumele clinicii noastre la cotele înalte pe care ni le-am propus. Dar, mai ales, la o relație specială cu pacienții noştri, al căror confort, pe parcursul procedurilor, reprezintă un element esențial. Este vorba inclusiv de confortul nostru, al medicilor, pe parcursul efectuării procedurilor. Aici intervine din plin dispozitivul Biolase Epic X şi ne ajută substanțial”, aduce precizări Dr. Răzvan Achim, medic de stomatologie generală.

Clinica stomatologică Etiquette Medical Center îşi anunță pacienții că face, în continuare, un deziderat din aplicarea unor tratamente şi proceduri la cele mai înalte standarde de calitate, prin utilizarea celor mai avansate tehnologii medicale.

Dacă doriți tratamente dentare de orice natură fără durere, cu asigurarea confortului clinic de-plin şi a celor mai bune rezultate, apelați la tratamentele Etiquette Medical Center ce folosesc laserul Biolase Epic X!

Împreună cu diverse proceduri chirurgicale ale țesuturilor moi, sistemul este utilizat cu deosebit succes în a oferi o ușurare temporară a durerii minore, prin utilizarea dispozitivului la nivelul opțiunilor de terapie a durerii.

 

Contact Etiquette Medical Center

   Calea Domnească 159, Târgoviște

   0245 210 516
   0765 217 803

   office@etiquettemed.ro

   www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata