La House of Beauty Clinic medicii noștri se ocupă de perfecționarea zâmbetului tău cu ajutorul fațetelor dentare

BUCURESTI - 15 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

House of Beauty Clinic este produsul unui feedback permanent din partea pacienților onorați. Fără satisfacția acestora, pasiunea și profesionalismul nu ar fi suficiente pentru a duce mai departe acest proiect pe care noi îl consideram unic in România.

House of Beauty Clinic

House of Beauty Clinic

 Un stomatolog este un fel de ingeras… Ai incredere in el, el iti vrea binele si te ajuta sa nu suferi, asa este si cu stomatologul tau, daca te intelegi bine cu el, uiti de durere si revii cu placere la el. 

Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator specialist estetica dentara

Medicii nostri stomatologi în estetică dentara din cadrul House of Beauty Clinic, Pipera, București, Ilfov se ocupă de perfecționarea zâmbetului tău cu ajutorul tratamentului cu fațete dentare, ultra subțiri, care nu necesită pregătirea în prealabil a dinților naturali.

Când spunem fațete dentare ne referim la mici piese realizate din material ceramic sau din rășină compozită care se aplică pe suprafața dinților naturali în vederea îmbunătățirii aspectului final.

Medicii clinicii noastre vin în ajutor atunci când vine vorba de ales materialul cel mai potrivit în cazul tău, în funcție de durabilitate, rezistența la pete, culoare și estetică.

 

De ce să alegi tratamentul cu fațete dentare?

Dacă îți dorești un zâmbet perfect fără durere, House of Beauty Clinic are soluția, ilustrată prin fațete dentare!

Deși există mai multe tratamente care îți pot oferi un zambet mai alb, în majoritatea cazurilor, albirea dentara se deosebește de fațete prin modul de cosmetizare al zâmbetului. Acestea din urmă pot schimba radical atât culoarea dinților , dar mai ales forma si poziția acestora.

 

 Fațetele dentare provoacă deteriorarea dinților?

Această idee a pornit de la faptul că anumite tipuri de fațete necesită șlefuirea în prealabil a dinților naturali pentru a putea fii aplicate. La House of Beauty Clinic dispunem atat de fațete dentare clasice cât și no-prep.

Fațete no-prep (nu necesită șlefuirea dintelui) sunt total non-invazive și presupun doar lipirea fațetelor direct pe smalț. Cele clasice au nevoie de pregătirea dintelui înaintea aplicării, dar gradul de pilire este unul foarte redus, astfel încât nu putem afirma ca acest tratament este unul dăunător în comparație cu beneficiile pe care le oferă.

 

Vrei să îți previzualizezi zâmbetul înainte de începerea procedurii? House of Beauty Clinic are soluția!

Dacă ne legăm strict de aspectul natural sau nu al fațetelor dentare putem afirma tare și răspicat că mitul conform căruia acestea au un aspect nenatural este complet fals.

La House of Beauty Clinic estetica viitorului zâmbet este făcută la un nivel performant cu ajutorul Digital Smile Design (DSD) .

Proiectarea viitorului zâmbet cu fațete dentare se face in mod digital. Se fac simulări prin poze și filmulețe în care se studiază zambetul pacientului pentru alegerea celei mai bune și naturale variantă, astfel încât la final rezultatul mult așteptat să fie spectaculos.

Cu o asemenea procedura nu ai cum să dai greș în alegerea zâmbetului care ți se potrivește!

 

De ce House of Beauty Clinic?

Dacă nu te simți confortabil zâmbind, din cauza spațiilor neuniforme dintre dinți, a dinților pătați ce nu pot fi albiți, a dinților strâmbi, House of Beauty Clinic îți recomandă un tratament minim-invaziv, rapid și cu un efect uluitor: fațetele dentare!

 

 Contact:

   Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

   +40755 354 555

   contact@hobclinic.ro

   www.hobclinic.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: fatete dentare