Medicii Artistic Dent, din București, dezbat miturile stomatologiei despre implant dentar

BUCURESTI - 23 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Există mai multe noțiuni false despre implanturile dentare. Unii pacienți cred că acestea implică durere, în timp ce alții se tem că sunt costisitoare și dificil de obținut. Dar, la urma urmei, care este realitatea? De unde putem obține informații corecte?

implant dentar straumann

implant dentar straumann

 Te-am convins că implantul dentar Straumann este soluția potrivită nevoilor tale? Dacă îți dorești să te bucuri de un zâmbet complet și sănătos, pe termen lung, noi suntem la un telefon distanță, aproape de tine!  

Sorin Găgeanu medic specializat pe implantologie

Cei mai în măsură să răspundă și să contrazică aceste mituri, cu argumente solide, sunt medicii stomatologi, de aceea medicii noștri implantologi din cadrul clinicii Artistic Dent sunt aici pentru a vă ajuta în căutarea dvs. de adevar!

Scopul nostru este de a demasca cele mai des întâlnite mituri legate de implantul dentar Straumann. Vrem să îți oferim informații corecte, astfel încât alegerea tratamentului tău cu implanturi dentare să fie sigură, lipsită de temeri, pentru ca tu să te bucuri de zâmbetul complet și sănătos pe care îl meriți!

 

 #1. Implantul dentar Straumann este costisitor

O concepție greșită populară despre implanturile dentare Straumann este că acestea sunt prea scumpe. Da, la prima vedere, acest lucru poate părea adevărat, dar o vom infirma atunci când vom compara raportul calitate-durabilitate.

Exemplificarea concretă este: golurile dentare cu care te confrunți în prezent, îți vor aduce un număr mare de probleme în viitorul apropiat, ca de exemplu:

- Pierderea osului adiacent;

- Migrarea dinților vecini;

- Apar probleme parodontale din cauza înclinării dinților către spațiul liber;

- Probleme estetice;

- Probleme masticatorii;

- Probleme fonetice.

Implantul dentar Straumann vă va ajuta să economisiți bani pe termen lung, prevenind evoluția tuturor problemelor descrise mai sus. Acesta este compus din componente de înaltă calitate și are o durată de viață lungă.

 

 

#2. Implantul dentar Straumann nu este durabil

Din experiența noastră, toți pacienții cărora li s-au montat implanturi Straumann în clinica noastră au o masticație eficientă și o estetică excelentă. Așadar, ca răspuns la această concepție greșită, vom oferi exemple cu cazuri reale.

Pacientul va fi informat cu privire la următoarele precauții, pe care trebuie să le respecte: o igienă orală excelentă, controale periodice și ședințe anuale de igienă dentară și a implanturilor.

 

 

#3. Implantul dentar Straumann sunt greu de întreținut

Aceeași îngrijire orală pe care o acordați dinților naturali ar trebui să fie aplicată și în cazul implanturilor dentare. Periajul este necesar de două ori pe zi (dimineața și seara), iar utilizarea unor mijloace ajutătoare (ață dentară, periuță interdentară, apă de gură etc.) este foarte benefică.

 

 

#4. Intervenția cu implant dentar Straumann implică multă durere

Nu! Este unul dintre cele mai răspândite mituri în materie de stomatologie. Medicina dentară a avansat într-un ritm rapid în ultimii ani, încât nu se mai pune problema de durere atunci când mergem la stomatolog.

Adevărul este că inserarea unui implant dentar Straumann nu doare, această procedură făcânduse sub efectul anesteziei. Totuși putem spune că la începutul perioadei de acomodare, după inserare, este posibil să apară mici disconfortui mai mult decât suportabile care se pot ameliora cu ajutorul analgezicelor slabe.

 

Toată echipa clinicii noastre Artistic Dent pune accent pe confortul pacientului, deci și pe al tău. Ne asigurăm că îndeplinim nevoile și dorințele celor care ne trec pragul clinicii pentru că ne dorim ca pacienții noștri să se bucure de o experiență plăcută și deloc dureroasă.

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata