Medicii RG Dental ne prezintă cele 5 riscuri ale unui implant dentar inserat greșit: La ce trebuie să fii atent!

Targoviste - 28 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă aveți nevoie de un implant dentar, este important să vă adresați unui medic stomatolog calificat și cu experiență. Din nefericire, există și medici în domeniul implantologiei care nu au pregătirea adecvată pentru a introduce corect implanturile dentare sau care nu prezintă corect toate indicațiile de îngrijire ulterioară a acestora.

implant dentar targoviste

implant dentar targoviste

 Dacă vă confruntați cu pierderi dentare și vă doriți un zâmbet reconstruit, vă așteptâm în clinica noastră, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat. 

Clinica stomatologică RG Dental

Acest lucru poate duce la o serie de probleme pentru pacient, printre care: infecții, leziuni nervoase, pierderi osoase și multe altele. În această postare, medicii RG Dental vă prezintă riscurile la care vă supuneți atunci când implantul nu este inserat corespunzător.

 

Riscurile care pot apărea în urma unui implant dentar inserat greșit:

 

Nerealizarea fuziunii dintre implant și osul receptor – Cel mai mare pericol este atunci când nu se realizează osteointegrarea, sau în traducere conexiunea dintre osul maxilarului și rădăcina de titan a implantului.

Acest lucru se datorează exclusiv modului în care este iserat implantul, deoarece acesta este compus din materiale biocompatibile care garantează un succes de 100%.

 

Apariția leziunilor la nivelul țesuturilor moi sau al nervilor - Pe de altă parte, în timpul implantării propriu zise se pot produce inflamații sau leziuni ale nervilor și țesuturilor moi, ceea ce ar putea duce la pierderea rădăcinii din titan dacă nu este aplicat prompt un tratament.

 

Infecții severe dezvoltate în jurul implantului dentar– Pot apărea cel mai des în zona gingivală și reprezintă unul dintre cei mai mari factori definitorii în eșecul tratamentului implantologic. O bună igienă dentară este mai mult decât obligatorie dacă doriți să evitați acest aspect neplăcut.

 

Deteriorarea implantului dentar – Apare ca o cauză a alegerii greșite a tipului de implant, necorespondent cu nevoile dvs. dentare, sau a procedurii necesare de implantare. Prin aceste 2 greșeli riscați ca rădăcina artificială să se rupă sau să se fractureze. De aceea, înainte de a alege locul unde doriți să faceți acest tratament, cereți mai multe puncte de vedere.

 

Pierderea implantului dentar – Este o urmare nefericită a unei inserări neadecvate ce poate duce la o mobilitate ridicată a rădăcinii inserate. Dacă acest lucru se întâmplă, înlocuirea implantului dentar ar trebui să fie făcută cât mai curând posibil, iar locul unde a fost inserat implantul inițial va beneficia de un retratament.

 

Acestea fiind spuse, medicii implantologi din clinica stomatologică RG Dental din Târgoviște vă pun la dispoziție servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de riscuri ulterioare.

 

 

Contact:

str. I. C. Visarion 4, Targoviste

rg.impex.srl@gmail.com

0732 462 209

www.rgdental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/medicii-rg-dental-ne-prezinta-cele-5-riscuri-ale-unui-implant-dentar-inserat-gresit-la-ce-trebuie-sa-fii-atent