Medicii stomatologi Etiquette Medical Center ne învață cum să evităm teama copiilor de medicul stomatolog

Targoviste - 20 aprilie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Nu este un secret că cei mici se tem de vizitele la dentist. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu au mai fost niciodată într-un cabinet stomatologic. Cu toate acestea, stomatologii de la Etiquette Medical Center din Târgoviște consideră că există câteva lucruri pe care părinții le pot face pentru a evita această teamă și pentru a face din această experiență una pozitivă pentru copilul lor.

dentist targoviste

dentist targoviste

 Ne dorim o lume fără probleme dentare, tocmai din acest motiv încercăm în permanență să facem vizitele celor mici cât mai plăcute. 

Clinica stomatologica Etiquette Medical Center

În continuare, vom discuta câteva dintre sfaturile pe care stomatologii noștri le recomandă pentru a evita teama copilului dumneavoastră de dentist.


Formează-i copilului tău o rutină de igienei dentare și explică-i de ce ar trebui să meargă la dentist

Dacă sunteți părinte, știți că este de datoria dumneavoastră să vă educați copiii în privința unor subiecte esențiale, cum ar fi o bună igienă orală.

Cu toate acestea, ar putea fi dificil să știi de unde să începi atunci când vine vorba de a te așeza efectiv și de a le explica totul. Noi suntem aici pentru a te ajuta, așa că nu-ți fie teamă! Atunci când vă educați copilul în materie de igienă dentară, aveți în vedere:

-  Să fie simplu - să folosiți termeni și un limbaj pe care să îl înțeleagă

-  Să fie amuzant - încercați să folosiți obiecte de recuzită sau imagini pentru a explica lucrurile

-  Fiți pozitiv - puneți accentul pe importanța îngrijirii dinților, mai degrabă decât pe faptul că dentistul este înfricoșător

 

Construiește povești care îl pot atrage în lumea stomatologiei

Mulți copii sunt îngroziți de imaginea dentistului, de ace și de toate echipamentele folosite în cabinetul stomatologic. Cu toate acestea, există o metodă prin care vă puteți ajuta copilul să își depășească teama: spunându-i povești care îl vor atrage spre stomatologie și îi vor stârni interesul.

Ne place să ajutăm copiii să se simtă confortabil în prezența unui dentist din Târgoviște, în cadrul clinicii noastre Etiquette Medical Center. De aceea, încurajăm întotdeauna părinții să le spună copiilor povești amuzante despre dinți și vizite la dentist. Una dintre preferatele noastre și, probabil, cea mai populară este:

Zâna Măseluță: Această poveste clasică relatează întâmplările unei zâne magice are vine noaptea pentru a colecta dințișorii copiilor, de sub pernă, în schimbul unor monede de aur sau a altor bunătăți.

 

Asigură-te că medicul dentist ales este grijuliu și blând

Acest lucru poate face, cu siguranță, diferența! Este nevoie de un dentist care să fie amabil, răbdător și care să înțeleagă cum să converseze cu micuțul dumneavoastră, din cauza fricii și a temerii acestuia. Un medic care este prea distant nu va face decât să agite copilului și, în același timp, îi va crește starea de anxietate.

 

Echipa clinicii Etiquette Medical Center este aici pentru tine și pentru cel mic!

 

Contact:

Calea Domnească 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/medicii-stomatologi-etiquette-medical-center-ne-invata-cum-sa-evitam-teama-copiilor-de-medicul-stomatolog