Noua tehnologie cu raze X digitale excepţionale la clinicile de radiologie și tomografie dentară YTS Dental View

Oradea - 18 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Centrele YTS Dental View sunt unele dintre cele mai cunoscute clinici de radiologie și tomografie dentară, în cadrul cărora, utilizând aparatura ultramodernă de care dispune, lucrează o echipă de profesionişti orientată spre confortul pacienţilor şi satisfacţia medicilor şi clinicilor partenere.

radiologie dentară

radiologie dentară

 Nu ezitaţi în a realiza aici, la Dental View - Oradea, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna! 

Specialiştii radiologi ai centrului YTS Dental View Oradea

Este nevoie în acest scop de un întreg set de imagini pentru vizualizarea în detaliu şi în ansamblu a situatie dvs. oro-dentare, iar cel mai bun loc pentru realizarea acestui set de imagini este centrul de radiologie dentară YTS Dental View Oradea.

Acest centru reprezintă una dintre unităţile companiei YTS Dental View, prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România, posesoare de servicii şi echipamente ce răspund celor mai înalte standard, atât în București cât și în Oradea.

 

300 de imagini 3D, la doar 6 secunde de radiaţie minimă (18 secunde de scanare)

Computerul tomograf cu fascicul conic din dotarea centrului (CBCT Planmeca ProMax 3D MID), asistat de software-ul Romexis 3D, este în stare a realiza ortopantomograme 3D și panoramice cu cea mai marea fidelitate şi cea mai mică doză de radiaţie pentru pacienţi.

Pentru a vă face o idee concretă asupra cantităţii de radiaţie la care vă expuneţi, evidenţiem că o tomografie computerizată obținută cu Planmeca Promax 3D este echivalentul unui status dentar complet RX.

În cazul Planmeca Promax 3D, o tomografie computerizată 3D are o durată medie de expunere la radiații de doar 6 secunde pentru o scanare de 18 secunde, iar în urma procedurii se obțin peste 300 de imagini.

Tehnologia de vârf CBCT Planmeca ProMax 3D MID, din dotarea centrului YTS Dental View furnizează tomografie computerizată (CT) 3D și ortopantomograme panoramice pentru setul dvs. ortodontic complet prin echipamentele cu raze X (radiologie dentară) foarte precise

 

Imagini asamblate digital

Toate rezultatele imgistice obţinute, care se constituie în “felii” de imagini asamblate apoi digital unitar de către Planmeca Romexis, sunt destinate stabilirii unui diagnostic cât mai precis şi a unui tratament de o cât mai înaltă calitate a actului medical.

 

Datorită imagisticii 3D sunt posibile:

• Vizualizarea 3D a poziției și structurii dinților;

• Stabilirea dimensiunilor anatomice osoase;

• Studierea căilor aeriene;

• Poziționarea dispozitivelor de ancorare temporară;

• Analize cefalometrice.

 

Realizarea de imagini clare și precise de radiologie dentară

Informațiile 3D legate de structura anatomică a pacientului sunt preluate la scara 1:1 și sunt stocate sub formă de voxeli.

Voxelul este o unitate cubică de volum și poate fi considerat corespondentul 3D al pixelului.

Culoarea fiecarui voxel (cub) indică densitatea structurii anatomice corespunzatoare la nivelul obiectului original.

Acest plus de informație pe care îl aduce o scanare 3D poate fi un factor determinant în aleg-erea tratamentului în domenii precum implantologie, ortodonție, chirurgie oro-maxilo-facială etc.

 

Înaintea începerii tratamentului ortodontic, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. cefalo-oro-dentară. Centrul Dental View din Oradea, aparţinând celei mai mari şi performante reţele de imagistică dentară din România, vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologii de top, să-i treceţi pragul!

 

 

Contact:

Str. Republicii 30, Centrul Comercial Crișul, parter, Oradea

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/noua-tehnologie-cu-raze-x-digitale-exceptionale-la-clinicile-de-radiologie-si-tomografie-dentara-yts-dental-view