O nouă modalitate de a obține un zâmbet perfect: Implanturile dentare Straumann Pure Ceramic

BUCURESTI - 18 noiembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implant dentar Straumann Pure Ceramic este un implant ceramic de ultimă generație, ce se remarcă prin designul său simplu și rafinat.

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Implant dentar Straumann Pure Ceramic

Pentru pacienții care își doresc un zâmbet perfect, implanturile dentare Straumann Pure Ceramic reprezintă o alternativă sigură și fiabilă la implanturile clasice din ceramică (fără metal).

 

Implanturile dentare realizate din ceramică seamănă foarte bine cu culoarea naturală a dinților. Deoarece este un implant fără metal, acesta poate fi inserat pentru pacienții care doresc cele mai bune rezultate estetice posibile. De asemenea, acesta este ideal pentru pacienții diabetici, pentru cei care nu doresc să aibă metal în cavitatea bucală sau pentru cei care suferă de alergii la anumite metale.

 

Ceramica zirconica este un material rezistent care este folosit de ani de zile în chirurgia ortopedică, dar și la pacienții care suferă de osteoporoză. Rata de succes este extrem de ridicată.

 

Principalul motiv pentru care folosim implantul dentar ceramic Straumann este înlocuirea unui dinte în partea din față a gurii, care are multe avantaje:

- nu transpare prin gingie culoarea gri ca la implanturile clasice de titan,

- nu se elibereaza ioni metalici care pot colora gingia in timp

- odata cu retractia fiziologica a gingiei, din cauza inaintarii in varsta, implantul ceramic fiind alb, fara metal, se va vedea ca orice dinte natural!

 

 

Am ales să folosim și să recomandăm implantul dentar ceramic Straumann datorită multiplelor sale beneficii, care includ:

- Este rezultatul a 12 ani de cercetare

- In prezent exista peste 80.000 de implanturi Straumann Pure Ceramic inserate cu succes

- Contine 100% ceramica zirconica, fara metal sau plastic

- Nu exista riscul de oxidare sau coroziune

- Datorita aderentei mai mici a bacteriilor se va observa si o scadere semnificativa a placii bacteriene.

- Au rata de succes de peste 98%

- Fiecare implant produs, inainte de a fi ambalat, este testat si supus la o forta mai mare decat cea mai puternica muscatura umana

- Exista mai multe variante de implant pentru dintii din fata cat si pentru dintii laterali – implant de tip monobloc (implant si bont dintr-o singura bucata) pentru dintii din fata si implant si bont din ceramica separat, insurubabil

- Tehnologia revolutionara a suprafetei implantului ceramic ZLA care ofera o osteointegrare cel putin la fel de buna ca a implanturilor de titan, in jurul careia se formeaza o micro circulatie sangvina asemanatoare dintelui natural

 

 

 

Vă așteptăm în clinica Artistic Dent, din București, acolo unde medicii noștri cu experiență vor evalua situația dumneavoastră dentară și vă vor oferi cele mai bune opțiuni de tratament în funcție și de bugetul de care dispuneți.

 

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/o-noua-modalitate-de-a-obtine-un-zambet-perfect-implanturile-dentare-straumann-pure-ceramic