Orto Care prezintă semnele care arată că trebuie să consultați un medic ortodont

BUCURESTI - 5 octombrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă observați oricare neregulă în alinierea firească a poziției dinților dvs., ați putea avea nevoie de un aparat dentar și cel mai bine este să consultați un medic ortodont cât mai curând posibil.

 Această procedură rapidă și ușoară oferă dinți aliniați fără durere, fără niciun disconfort.  

Echipa Orto Care

Orto Care vă poate ajuta să vă puneți pe drumul cel bun spre dinți mai drepți și un zâmbet mai încrezător. Oferim o varietate de tratamente cu aparat dentar care se vor potrivi nevoilor dvs. individuale și ne străduim întotdeauna să ne asigurăm că pacienții noștri primesc cea mai bună îngrijire posibilă.

 

Sunteți nemulțumit de poziția dinților dumneavoastră?

Dacă da, sunteți în căutarea unui zâmbet mai drept, iar aparatul dentar poate fi răspunsul. Oferim o serie de tratamente ortodontice pentru a vă oferi o rezolvare a dinților strâmbi. Personalul nostru calificat va face tot posibilul pentru a se asigura că fiecare etapă a procesului este confortabilă pentru dumneavoastră.

Veți putea să mâncați toate alimentele preferate fără să vă faceți griji cu privire la modul în care acestea ar putea să vă afecteze din nou dinții sau gingiile. Programele noastre de tratament adaptabile nu vă vor costa o avere pentru a începe această etapă care vă va schimba viața!

Înțelegem importanța de a avea un zâmbet frumos. De aceea, oferim tratamente ortodontice atât pentru adulți cât și pentru copii.

 

Anomaliile dentare care se corectează cu ajutorul aparatului dentar

- dinţi înghesuiţi

- dinţi cu spații

- dinţi aliniaţi greșit pe diferite niveluri

 

Există diferite tipuri de aparate ortodontice utilizate pentru a repara alinierea și dezechilibrul  dinților. Unele pot fi detașabile, în timp ce altele pot fi fixe, în funcție de nevoile fiecărui pacient.

 

Avantajele tratamentului cu aparat dentar

- Recăpătarea aspectului estetic al danturii

- Scăderea riscului de parodontoză

- Reducerea riscului de acumulare de tartru și carii

- Elimină riscul tulburărilor digestive cauzate de masticația incorectă

 

 

Cel mai avansat tratament pentru această problemă dentară comună vă oferă acum acel aspect atractiv pe care l-ați dorit întotdeauna. Mulți pacienți care poartă aparat dentar au parte de o procedură de montare fără durere, cu rezultate pe termen lung, datorită unei tehnologii de ultimă generație ca a noastră. Sute de persoane au beneficiat de abilitățile personalului nostru priceput.

 

La Orto Care, vă puteți bucura de un tratament stomatologic mai confortabil ca niciodată. Profesioniștii noștri inserează aparate dentare de ani de zile și știm cum să ne asigurăm că acestea sunt instalate rapid și eficient.

 

 

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/orto-care-prezinta-semnele-care-arata-ca-trebuie-sa-consultati-un-medic-ortodont