Ortodonție Craiova - Moft sau necesitate?

Craiova - 13 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cu toții suntem obișnuiți încă din copilărie că un zâmbet la momentul oportun face cât 1000 de cuvinte! Problemele apar în momentul în care, din cauza anumitor defecte pe plan estetic, la nivelul danturi, cum ar fii lipsa unuia sau a mai multor dinți sau chiar aliniera lor incorectă, nu putem să ne mai expunem degajat zâmbetul.

ortodontie craiova

ortodontie craiova

 Cu aparatul dentar de la cabinetul nostru, veți avea un viitor strălucit în fața dumneavoastră. Dorim să oferim tuturor celor care ne trec pragul încrederea de care au nevoie pentru a reuși în viață.  

Dr. Alexandru Salan - Medic Implantolog în cadrul Dr. Katta Dental Care

Ortodonție Craiova este prezentă pe piață de peste ani de zile, fiind una dintre cele mai importante tratamente din România. Clinica noastră oferă un mediu primitor pentru pacienții de toate vârstele, cu un personal care se angajează să ofere atenție și îngrijire personală mai presus de orice. Cu o experiență vastă în tratarea adulților, dar și a copiilor, acest tratament vă poate ajuta să obțineți zâmbetul perfect pe care vi l-ați dorit întotdeauna!

 

Ce este ortodonție Craiova?

Ortodonția este acea ramura a stomatologiei care are ca obiect de activitate îndreptarea și alinierea corecta a poziției dinților cu ajutorul unor aparate speciale.

Atunci când vorbim despre ortodonție vorbim de fapt despre anomaliile dentare, explicate în literature de specialitate ca fiind abateri de la ceea ce este considerată a fi poziția normală a dinților. Acestea sunt frecvet întalnite la copii si adolescenți, iar în timp afectează atât sănătatea orală cât si cea generală a acestora.

 

Tipuri de anomalii dentare ce pot fii îndreptate ortodontic

Ocluzia anâncă – este prezentă atunci când dinții superiori acoperă vertical mai multe de jumătate din înălțimea dinților de pe arcada inferioară

Ocluzia deschisă – este atunci când dinții frontali superiori și inferiori nu se ating în momentul mușcăturii

Oclizia inversă – reprezintă înclinarea accentuate spre exterior a dințiilor de pe arcada inferioară față de cei de pe arcada superioară

Înghesuirea dentară – datorită faptului că dinții sunt prea mari sau oasele maxilare prea mici, apar înghesuirile dentare. De cele mai multe ori remarcăm această anomalie în momentul apariției caninilor superiori care neavând loc erup înafara arcadei

Spațierea dentară – este atunci când dinții sunt mai mici decât media normal, astfel se crează spațiile interdentare

Compresia de maxilar – reprezintă înclinarea accentuată spre exterior a dinților de pe arcada superioară față de cei de pe arcada inferioară

 

Toate aceste anomalii dentare ne pot afecta stilul de viață și ne pot determina complexe psiho-sociale, dacă nu sunt tratate la timp. Partea bună este că medicina stomatologică a avansat atât

 

Vrei să ai un zâmbet perfect?

Cu expertiza noastră în ortodonție Craiova și chirurgie dentară, vă putem ajuta să obțineți cel mai bun rezultat posibil pentru alinierea dinților dumneavoastră. Echipa noastră de profesioniști cu experiență vă va ghida în fiecare etapă a acestui proces, astfel încât, atunci când va veni ziua în care vă vom scoate aparatul dentar, aesta să fie scos ușor și fără durere. Nici măcar nu le veți simți că se desprind, deoarece nu există niciun disconfort sau durere implicată în îndepărtarea lor! Nu este aceasta o veste minunată?de mult încat toate acestea se pot trata cu ajutorul aparatelor ortodontice.

Vino acum în clinicile Dr. Katta Dental Care și bucură-te de tratemente complete pentru perfecționarea zâmbetului tău la cele mai înalte standarde.

 

Contact

Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova

Str Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiasi

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata