Pentru cei care vor un zambet drept si estetic acum il pot obtine la costuri promotionale la Clinica Stomatologica Mident Style!

BUCURESTI - 11 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Profita de oferta! La achizitionarea oricarui aparat dentar primele 3 controale sunt efectuate gratuit.

Clinica Mident Style

Clinica Mident Style

 Este mai bine sa prevenim, decat sa tratam! 

Mident Style

Scopul ortodontiei este obtinerea armoniei si echilibrului dintre dinti si fata, cu alte cuvinte, a unui zâmbet frumos.

Dintii înghesuiti sunt inestetici. In plus, ei dau probleme de masticatie, putând duce în timp la durere în articulatia maxilarului.

 

Tratamentul ortodontic corecteaza muscatura si restabileste functiile normale, oferind, în acelasi timp, un zâmbet placut.

1.      Estetic

Un zambet perfect va poate oferi incredere, stima de sine si fericire. Pe perioada tratamentului beneficiezi de un aparat estetic, eficient care nu iti va afecta viata sociala.

2.      Sanatos

In urma indreptarii dintilor scade riscul aparitiei cariilor, igiena dentara fiind mai eficienta. Scade riscul aparitiei bolilor parodontale si protejeaza articulatiile si musculatura masticatorie.

3.      Functional

Pe langa anomaliile de ordin estetic, tratamentul ortodontic corecteaza problemele de ordin functional, contribuind la sanatatea oaselor maxilare.

 

Clinica Mident Style iti ofera mai multe optiuni variate de aparat dentar


1.      Aparat dentar mobil

Aparatul dentar mobil se recomanda in cazul anomaliilor dentare mai putin severe si poate fi utilizat începând cu vârste fragede de 7-8 ani. El poate fi îndepartat pentru igienizare si activat în momentul purtarii sale.

 

2.      Aparat Fix Metalic

Aparatul dentar metalic reprezinta cel mai popular aparat dentar. Acesta poate avea brackets argintii sau colorati. Printre avantajele acestui aparat se numara eficenta rapida a tratamentului si durata indelungata a rezultatului.

 

3.      Aparat dentar fix safir

Aparatul dentar din safir este realizat dintr-un material care are o rezistenta crescuta si exercita o presiune optima pentru indreptarea rapida a danturii.

 

Alege clinica Mident Style pentru rezolvarea problemelor ortodontice, beneficiind si de oferta lor promotionala: La achizitionarea oricarui aparat dentar primele 3 controale sunt efectuate gratuit.


Despre Clinica Stomatologica Mident Style!

Clinica ofera servicii medicale stomatologice moderne, aparatura si materiale de ultima generatie, un cadru placut si relaxant si un personal cald si primitor.


Printre dotarile clinicii se numara:

- doua cabinete cu aparatura de ultima generatie

- radiologie

- aparatura de sterilizare

- motor de endodontie

- camera intraorala

 

Experienta clinica indelungata si profesionalismul medicilor garanteaza reusita oricarei interventii. Echipa ofera tratamente moderne, relaxante si fara durere.

 

Iata unde poti gasi Clinica Mident Style:

Adresa: Sos. Colentina nr.16,Bloc IRIS (A2) Complex ROSE GARDEN

Numar de telefon: 0722.452.975

E-mail: contact.midentstyle@gmail.com

Despre Marketnet Social Media

Cautam solutii diferite, va ajutam sa intelegeti tot ce vi se explica, vi se aduc la cunstinta avantajele si dezavantajele fiecarei proceduri, complicatiile ce pot aparea, modul in care le putem impiedica sa apara sau, daca apar, cum le combatem.

Pacientului i se evalueaza costurile interventiilor inca din primele sedinte.

Clinica stomatologica, implantologie si protetica Mident Style ramane la dispozitia Dvs. pentru orice fel de solicitare.