Proteză pe implanturi Brăila

Braila - 16 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Învață să-ți iubești din nou zâmbetul!
Revino la savurarea alimentelor preferate. Bucură-te de senzația de dinți atrăgători, sănătoși, stabili. Dacă sună tentant pentru tine, atunci s-ar putea să fii un bun candidat pentru un tratament de reabilitare orală cu proteză pe implanturi Brăila.

Proteză pe implanturi Brăila

Proteză pe implanturi Brăila

Datorită stabilității implanturilor dentare, pacienții nu vor experimenta anxietatea și disconfortul atât de des asociate purtării protezelor dentare mobile. Imaginează-ți o lucrare protetică ce nu îți provoacă nici un disconfort.

Daca vei beneficia de tratamentul cu proteză pe implanturi Brăila, nu va trebui să îți mai faci griji cu privire la potențiala jenă cauzată de alunecarea protezei dentare în timp ce strănuți sau vorbești. Te vei bucura din nou de o viață socială activă, vei putea lua cina cu prietenii sau chiar să înoți în ocean, fără nicio teamă.

În plus față de îmbunătățirea aspectului zâmbetului tău și a încrederii în tine, implanturile dentare pot contribui, de asemenea, la prevenirea pierderii osoase sau a resorbției maxilarului, lucru care afectează adesea purtătorii de proteze, pe măsură ce îmbătrânesc.

 

Ce este o proteză pe implanturi?

Ai edentație parțială și foarte puțini dinți naturali rămași? Ai edentație totală și ești nemulțumit de proteza ta mobilă, sau pur și simplu nu te decizi asupra unei variante de tratament?

O proteză pe implanturi Brăila ar putea fi răspunsul pe care îl cauți. Acest tip de reabilitare orală se bazează pe un sistem de implanturi „All-on-4” sau „All-on-6”. Un astfel de sistem susține în esență o proteză care înlocuiește toți dinții lipsă dintr-o arcadă (superioară sau inferioară).

Tehnica, tehnologiile și materialele implicate în acest tratament minimizează numărul total de implanturi dentare necesare. Doar 4 sau 6 implanturi dentare sprijină noii dinți.

 

Avantajele reabilitării orale totale pe implanturi

Există mai multe beneficii pe care protezele pe implanturi le pot oferi pacienților:

- Sunt necesare mai puține implanturi dentare;

- Se înlocuiesc toți dinții unei arcade sau ale ambelor arcade, simultan;Mențin țesutul osos la un nivel normal;

- Servesc drept suport pentru proteze dentare fixe;

- Compatibile și cu situațiile de resorbție osoasă accentuată.

Inserarea unui implant în os va determina de obicei dezvoltarea de țesut osos nou. Osteointegrarea inventată, noua dezvoltare osoasă nu numai că asigură implantul, dar ajută și la întărirea maxilarului general în care sunt plasate implanturile.

 

Spune adio protezelor mobile

Prin fixarea permanentă a dinților protetici, vei avea cu adevărat libertate deplină atunci când vine vorba de activități de bază, precum a vorbi, a mânca și zâmbi, dar și atunci când vine vorba de activități de socializare, profesionale sau de relaxare, precum o cină cu prietenii, un eveniment, o conferință, o ședință la serviciu, un interviu sau o activitate sportivă.

Dinții protetici se sprijină, în acest caz, direct pe implanturile dentare. Fără dureri, fără a fi necesară îndepărtarea protezei pe timp de noapte.

Dacă îți dorești o proteză care se potrivește perfect, este confortabilă și stabilă, atunci tratamentul cu proteză pe implanturi este cea mai bună alternativă de protezare.

 

De câte implanturi voi avea nevoie?

Numărul de implanturi necesare pentru reabilitarea completă poate varia. De obicei, sunt necesare nu mai puțin de 4 și nu mai mult de 6 implanturi. Acest număr, cu toate acestea, se poate schimba în funcție de dimensiunea maxilarului și de calitatea osului.

 

Un bun candidat pentru tratamentul cu proteză pe implanturi Brăila?

Programarea unei consultații la SteliDental este un punct minunat de început pentru a stabili care este cea mai bună variantă de reabilitare orală pentru tine.

Stomatologii noștri îți vor examina cu atenție anatomia orală, vor analiza istoricul tău medical și vor stabili dacă ești un candidat potrivit pentru acest tip de reabilitare orală. Uneori poate fi necesară o adiție osoasă sau un alt tip de implant, pentru un rezultat optim al tratamentului. Folosind protocolul All-on-4/6, de obicei putem evita adiția osoasă.

SteliDental este clinica în care tratamentele de reabilitare orală prin protetică pe implant transformă zâmbete, aduc încredere și optimism!

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata