Rezistență excepțională, dovedită pe termen lung la clinica stomatologică Artistic Dent

BUCURESTI - 26 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Echipa Artistic Dent utilizează implanturi foarte calitative, realizate din materiale avansate. Unul dintre cele mai estetice implanturi dentare, Straumann, ne ajută să obținem dinți artificiali cu aspect natural fără prea mare durere.

 Acest lucru înseamnă că implanturile dentare Straumann pot fi folosite ca stâlpi fixi sau detașabili pentru a oferi beneficii de durată pentru mulți ani de acum încolo!  

Sorin Găgeanu medic specializat pe implantologie

Ce sunt implanturile Straumann?

Implanturile dentare Straumann sunt o familie de implanturi de înaltă calitate, cu rezistență standard dovedită pe termen lung, pentru lucrări estetice cu invazivitate redusă. Cu suprafețele implanturilor Straumann, lucrarea pacientuli are o rezistență excepțională și este ideală pentru riscuri mai mici de complicații postoperatorii, cum ar fi deteriorarea dinților și gingiilor adiacente.

Implanturile dentare Straumann oferă dinți mai puternici și mai sănătoși, care arată minunat!

Suprafața implantului dentar Straumann oferă un rezultat estetic plăcut, fără părți metalice la vedere.Suprafața implantului Straumann este o fundație blândă, dar puternică și solidă pentru dinți mai drepți.

Implanturile dentare Straumann sunt ideale pentru orice lucrare de stomatologie cosmetică, cu riscuri minime de complicații postoperatorii, cum ar fi deteriorarea dinților adiacenți sau a gingiilor.

Aceste implanturi sunt o opțiune excelentă pentru cei care și-au pierdut dinții și doresc să îi înlocuiască cu ceva care să arate natural, să fie confortabil și să ofere stabilitate. Pentru mulți oameni, implanturile oferă o capacitate de mestecat sporită, precum și confort. În aceast articol vom discuta despre ceea ce se poate aștepta cineva atunci când merge la o intervenție chirurgicală de implant dentar.

Un implant dentar este un stâlp de titan care ia locul unui dinte extras și oferă stabilitate, confort și o capacitate crescută de mestecat. De asemenea, ajută la reducerea riscului de a-i pierde pe toți, oferind suport pentru ceilalți dinți din gură. Implanturile dentare Straumann sunt realizate cu ajutorul tehnologiei avansate CAD/CAM, ceea ce le face mai precise decât implanturile tradiționale.

 

Beneficiile implantului dentar Straumann:

• Este un dispozitiv care înlocuiește rădăcina dintelui dvs.

• Este realizate din titan și poate fi folosit pentru a înlocui orice dinte lipsă

•  Este ancorat în osul din maxilar, la fel ca dinții naturali

• Oferă inclusiv stabilitate, confort și o capacitate de mestecat sporită

Acestea oferă rezultate de înaltă calitate și de lungă durată pentru a ajuta pacienții cu dinți lipsă și pierdere de os maxilar să își recupereze zâmbetul și încrederea în sine. Există 3 tipuri de componente: șuruburi osoase din titan ( bontul protetic), coroane din zirconiu și punți din zirconiu.

Artistic Dent oferă două tipuri diferite de servicii pentru cei care caută implanturi dentare: soluții financiare și soluții chirurgicale. Soluțiile financiare includ un plan de finanțare în cabinet, care vă permite să vă achiziționați implantul în rate lunare, pe o perioadă de 6 luni fara dobândă sau 60 de luni cu dobândă.

Implanturile înlocuiesc rădăcina dintelui dumneavoastră. Scopul lor este de a vă ajuta să vă mențineți sănătatea orală, oferind o soluție cu aspect natural pentru pierderea dinților, care poate fi utilizată împreună cu alte tratamente de stomatologie restaurativă. La Artistic Dent, veți avea parte de o perioadă de recuperare ușoară, evitând în același timp nevoia de proteze dentare.

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata