Smile Vision, clinica stomatologică unde vei dori să ajungi după ce citești aceste informații!

Timisoara - 10 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Află care sunt elementele după care te ghidezi în alegerea clinicii stomatologice: cazuri clinice concrete, detalii direct de la pacienți, tratamente explicate și verificate.

 Din pasiune începe totul. Așa am apărut noi. Și suntem cât se poate de reali, de activi și dornici de cunoaștere. Pentru ca zâmbetul tău să fie oferit din plin celor din jurul tău. 

Echipa Smile Vision

În ceea ce privește starea de sănătatea a dinților este important să se ofere o atenție deosebită. De aceea, alegerea unor servicii stomatologice de calitate este imperios necesară. Înțelegând nevoile pacienților care caută aceste aspecte, clinica Smile Vision este una dintre cele mai performante, dornică să ofere cele mai bune experiențe la stomatolog.

Meriți să ți se explice tot procesul!                   

Pacienții Smile Vision apreciază transparența și claritatea informațiilor. În feedback-urile primite, apreciază că le-au fost explicate clar tratamentele, pașii, riscurile, tot ce este necesar pentru ca ei să fie pregatiți și informați pentru viitoarele intervenții.

Smile Vision folosește un plan de tratament transparent personalizat pentru fiecare pacient care le trece pragul pe care îl realizează cu atenție în urma:

- consultației inițiale;

- radiografiei panoramice;

- modelelor de studiu și a fotografiilor realizate.

Totul într-un singur loc!

Pacienții economisesc timp și, în același timp, beneficiază de tratamente sigure! Iată cum este posibil:

Echipa Smile Vision nu intervine niciodată înaintea efectuării unei radiografii panoramice sau CBCT, fără de care nu se poate pune un diagnostic complet, și pentru că aceștia știu cât de prețios este timpul, toate investigațiile radiologice se realizează direct în clinică.

 

Ai grijă de sănătatea dinților tăi, economisind timp!

Dantura ta pare sănătoasă?

- Cele mai comune cauze ale pierderii dinților sunt cariile și afecțiunile gingivale netratate la timp;

- Există afecțiuni dentare vizibile doar la un consult stomatologic;

- Prevenția este cel mai ușor și ieftin tratament.

Durerea apare fără să anunțe!

Este bine să acționezi înainte să te confrunți cu probleme dentare. La Smile Vision ai ocazia să îți verifici starea danturii și să beneficiezi de un diagnostic corect și o experiență personalizată care te va face doar să zâmbești!

Smile Vision se bazează foarte mult pe tehnologie și digitalizare în tratamentele pe care le realizează, dar întotdeauna pregătirea, tehnica, experiența și materialele stau la baza unui rezultat extraordinar.

Ingredientele unor zâmbete reușite!

Echipă. Rezultatele de succes sunt realizate de o echipă care investește permanent în pregătire pentru a putea fi într-o formă profesională de excepție!

Locație. Pasiunea pentru detaliu este ceea ce îi definește pe cei de la Smile Vision. Vei vedea acest lucru de îndată ce vei intra în clinică și vei fi plăcut surprins de atmosfera caldă și prietenoasă.

Tehnologie. Folosesc cele mai noi tehnologii: DSD, scanner intraoral 3DShape, microscop Leica, astfel încăt voi puteți vedea rezultatul final încă înainte de a începe, pentru ca în orice moment să știți ce urmează.

Servicii. Smile Vision oferă un întreg spectru de servicii stomatologice: stomatologie generală, reabilitări orale complexe, implantologie, estetică dentară, ortodonție, endodonție asistată microscopic, stomatologie pentru copii.

Află povestea Smile Vision printr-o vizită la clinica lor!

Date de contact Smile Vision:

Locație: Str. Gheorghe Lazăr nr. 9, corp H, et. 2, Timișoara

Email: office@smilevision.ro

Telefon: 0724 005 832

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: smile vision