Stomatologie Baia Mare – calitate de top în clinica iDentify

Baia Mare - 27 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Echipa de specialişti ai clinicii iDentify asigură servicii de stomatologie Baia Mare pentru pacienții care își doresc tratmente de top, esențiale pentru sănătatea lor dentară.

Stomatologie Baia Mare - Clinica iDentify

Stomatologie Baia Mare - Clinica iDentify

 Nivelul serviciilor oferite de clinica iDentify furnizează un indiciu clar despre standardul acestei clinici. Contează şi ambianţa clinicii, de asemenea, foarte mult. O clinică curată, îngrijită și bine întreținută, precum a noastră, cu medici dentiști și personal de asistenţă medicală de elită, este, desigur, de preferat clinicilor slabe și slab întreținute, cu personal insuficient motivat. Iar aceasta nu este neapărat o laudă, ci o realitate de domeniul evidenţei 

Dr. Eduard Duda, specialist în Estetică Dentară

Menținerea dinților sănătoși pe termen lung poate fi o sarcină dificilă. Dar clinica iDentify este mereu prezentă cu întreaga capacitate şi mobilizare pentru a vă restaura şi menţine dinții sănătoși și frumoși de-a lungul anilor.

De regulă, apelarea la serviciile unei clinici stomatologice complet secializate în sănătatea oro-dentară este mai puţin expusă riscurilor calităţii scăzute sau a incorectitudinii raportului calitate-preţ al serviciilor.

Aceasta înseamnă că, indiferent de problema pe care o reclamaţi, un profesionist cu înaltă calificare este întotdeauna disponibil pentru dvs. cu întreaga capacitate şi dăruire. Acesta este şi cazul clinicii de top iDentify, care îşi aşteaptă pacienţii cu căldură şi permanentă perfecţionare a mijloacelor terapeutice.

 

Îngrijirii dentară profesionistă

Omului nu îi stă la îndemână nici o metodă de remediere a vreunui neajuns de natură dentară. El se rezolvă doar prin vizita la un bun cabinet. În afara unei igiene elementare ce poate fi realizată acasă, altcumva nu se poate interveni asupra danturii.

Şi nici în acest caz nu înseamnă că astfel s-a făcut totul, căci curăţarea dentară profesionistă, de asemenea, nu se realizează decât în cabinetul medical, de către specialişti. Ei dețin cunoștințele, precum și cele mai noi instrumente și dispozitive necesare pentru o astfel de sarcină.

În clinica dentară iDentify există cei mai buni specialiști în stomatologie Baia Mare. Iar în cadrul acestui sector, cel mai specializat în exemplul de serviciu ales mai sus este medicul cu cunoştiinţe de igienizare, de curăţare dentară.

Dacă nu sunt ridicate probleme în ceea ce privește sănătatea bucală, cum ar fi cariile sau sângerarea gingiilor, aceasta nu înseamnă că dantura nu are nevoie de îngrijire dentară profesionistă. De pildă, acumularea tartrului este o problemă cu care se confruntă majoritatea oamenilor, deoarece alimentația modernă nu este în întregime sănătoasă sau igiena dentară personală este precară sau insuficientă.

 

Servicii complete de stomatologie Baia Mare în clinica iDentify

Clinica iDentify posedă toată gama de servicii stomatologice, răspunzând cu egală responsabilitate şi dăruire pentru cauza clinică oricăror solicitări. Iar prestigiul pe care clinica şi l-a construit începând din anul 2009 este permanent susţinut şi consolidat prin calitatea excepţională a actului medical şi prin corectitudinea menţinerii la un nivel înalt a raportului calitate-preţ al serviciilor.

“O clinică bună, precum este clinica noastră, trebuie să aibă grijă de igienă și curățenie, deoarece germenii sau bacteriile nu trebui să fie lăsate libere să activeze. De asemenea, clinica trebuie să caute să ofere numai servicii etice, să nu păstreze nimic ascuns, în special preţuri. Pacienții trebuie să cunoască şi tratamentele alternative, pentru a lua decizii în cunoștință de cauză, iar acest lucru este posibil numai atunci când cunosc opțiunile”, este de părere Dr. Norbert Vrasgyak, specialist în ortodonţie.

Clinica iDentify îşi asigură pacienţii că, pe lângă calitatea excepţională a corpului medical şi a tehnicicenilor dentari,  deţine toate instrumentele și echipamentele care ajută la furnizarea u-nui tratament dentar de talie mondială și a unei soluții de lungă durată pentru pacienții de toate categoriile de vârstă.

“Nivelul serviciilor oferite de clinica iDentify furnizează un indiciu clar despre standardul acestei clinici. Contează şi ambianţa clinicii, de asemenea, foarte mult. O clinică curată, îngrijită și bine întreținută, precum a noastră, cu medici dentiști și personal de asistenţă medicală de elită, este, desigur, de preferat clinicilor slabe și slab întreținute, cu personal insuficient motivat. Iar aceasta nu este neapărat o laudă, ci o realitate de domeniul evidenţei”, afirmă Dr. Eduard Duda, specialist în Estetică Dentară.

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi proteticieni de înalt nivel profesional ai clinicii iDentify (www.dentify.ro), specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

 

Contact:    

Str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare 

0362.424228

office@dentify.ro

www.dentify.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata