Stomatologie Târgovişte şi Etiquette Medical Center: investiție globală, dar, mai ales,în pacient

Targoviste - 18 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Etiquette Medical Center, din Târgovişte, confirmă, cu fiecare zi a sa de activitate, dezideratul pe care şi l-a propus încă de la înființarea din anul 2018, de a oferi publicului nu numai o formă evoluată, la cei mai înalți parametri clinici şi tehnologici de stomatologie, ci un concept stomatologic inovator.

Etiquette Medical Center - Grijă pentru tehnologie, dar şi pentru pregătirea specialiștilor noștri

Etiquette Medical Center - Grijă pentru tehnologie, dar şi pentru pregătirea specialiștilor noștri

 „Când am înființat Etiquette Medical Center am avut la bază experiența fiecăruia în raport cu vizitele la stomatolog. Deoarece toți am fost pacienți și deoarece toți am simțit ce înseamnă să ai nevoie de o clinică specializată pentru sănătatea dentară, ne-am propus să vă demonstrăm că stomatologia fără durere și vizitele plăcute la stomatolog, sunt posibile în cadrul clinicii noastre” 

Dr. Aida Maria Pascale, manager Etiquette Medical Center

Conceptul se bazează pe multidisciplinaritatea practică, o suplimentează cu transmiterea către pacient a acelei empatii, a acelei călduri umane şi responsabile care susține din plin, sufleteşte, care încurajează şi mobilizează participarea confortabilă, plăcută, dar şi implicată a pacientului la actul clinic.

Din această relație superioară a binomului medic–pacient au de câştigat ambele părți, terenul uman pe care lucrează medicul fiind plin de încredere şi oferindu-i specialistului stomatolog întreg concursul în lucrul său, iar pacientul acceptând cu încredere, curaj şi chiar plăcere intervențiile procedurale optime.

 

Un nou concept, o nouă metodă de lucru

După o experiență de 10 ani în cadrul unui grup medical local aparținând stomatologie Târgovişte, medicul coordonator Dr. Aida Maria Pascale a implementat, în cadrul Etiquette Medical Center, acest concept din dorința de a le oferi pacienților o altfel de experiență la dentist, familiară, plăcută, în care mai multe specialități se într-ajutorează în rezolvarea optimă a situației clinice.

Astfel, la Etiquette Medical Center, pacientul nu este nu simplu obiect al actului clinic, el este un prieten al cadrului medical, actul medical care i se aplică nefiind doar o rece, obişnuită procedură de cabinet, ci un act cu valențe profund umane. O relație de ataşament restauratoare nu doar a situației dentare, ci şi a sufletului, a personalității umane în întregul ei.

 

“Căldura pe care o acordăm pacientului în cadrul actului medical, confortul pe care i-l oferim, dotările pe care ne-am îngrijit să le asigurăm centrului în toate specialitățile lui medicale, pentru orice tratament adecvat cazului clinic nu au ca deziderat decât transformarea şedințelor clinice în experiențe eficiente, plăcute şi remanente pozitiv în conştiința şi sufletul pacientului”, explică Dr. Anca Nenovici, reputat specialist de ortodonție şi ortopedie dento-facială, cu multiple specializări în străinătate.

De la unituri performante cu piezotomul și micromotorul endodontic integrate, la sisteme de obturare endodontică la cald, la centrifugă pentru plasmă, lupe Zeiss şi laser Epic-X, care elimină anestezia şi sensibilitatea postoperatorie – dotările sunt de ultimă generație, iar clinica, perfect aliniată standardelor europene.

 

Grija pentru tehnologie, dar şi pentru pregătirea cadrelor

Dar investițiile majore, efectuate în anul 2018, nu au vizat doar echipamentele avansate, ci s-a investit mult şi în expertiză, în pregătirea specialiștilor pentru a face față noilor cerințe, pentru lucrul eficient, cu noile tehnologii, pentru specializare superioară.

Astfel, Etiquette Medical Center, prin exemplul individual, reuşeşte implicit să propulseze la un nivelul superior prestigiul domeniului stomatologie Târgovişte.

Iar în centrul tuturor acestor acțiuni realizate cu efort, dar şi cu dăruire, a stat şi stă în continuare pacientul, cu nevoile lui, cu temerile lui inerente, cu datoria experților stomatologi a rezolvării optime a fiecărui caz clinic, în timpul cel mai scurt posibil.

 

Igienă şi sterilizare: condiții sanitare sigure

Indiferent de nevoia de restaurare dentară, fie că este vorba de însănătoşire, fie de estetică dentară, Clinica Etiquette Medical Center îşi aşteaptă cu căldură şi deplină responsabilitate pacienții într-o experiență frumoasă şi complet lipsită de riscuri, căci aici, normele de igienă şi sterilizare sunt asigurate de:

• linie de sterilizare performantă;

• lampa UV pentru suprafețe;

• purificatoarele de aer;

• baia de ultrasunete;

• sistemul automat de curățare a pieselor;

• nebulizatorul ultrasonic pentru dezinfecție.

Călătoria medicală alături de Etiquette Medical Center conduce pacientul, în mod garantat, către satisfacție şi câştigarea încrederii în propria persoană. Programați-vă o primă consultație la unul dintre specialiştii acestei clinici!

Contact Etiquette Medical Center - stomatologie Târgoviște

www.etiquettemed.ro

 

Telefon:

0245 210 516
0765 217 803

Adresa:

Calea Domnească 159, Târgoviște

E-mail:

office@etiquettemed.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata