Toate vedetele apelează la Hollywood Smile by House Of Beauty Clinic

BUCURESTI - 15 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Zâmbetul este primul lucru pe care oamenii îl observă la tine. Acesta dă tonul pentru întreaga dvs. înfățișare și poate face o impresie de durată asupra celor pe care îi întâlniți. La urma urmei, cine nu iubește un zâmbet de Hollywood!

fatete dentare

fatete dentare

 Ne bucurăm de fiecare reușită, de fiecare caz rezolvat și de fiecare zâmbet pe care am putut să-l readucem pe fețele pacienților, deoarece credem că adevărații specialiști învață din realizari.  

Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator specialist estetică dentară

La House of Beauty Clinic oferim servicii de fațetare dentară clienților din București și nu numai. Profesioniștii noștri în estetică dentară vor lucra împreună cu dumneavoastră pentru a proiecta aspectul perfect care se potrivește cu personalitatea și nevoile stilului dumneavoastră de viață.

Când vine vorba de fațete dentare, House Of Beauty Clinic este una dintre cele mai recomandate clinici dentare din România. Profesioniștii noștrii sunt bine pregătiți și foarte calificați. Aceștia vă vor sfătui cu privire la procedura care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră. În plus, aceștia oferă o gamă largă de tratamente dentare pentru toate grupele de vârstă, inclusiv albirea dinților, aparate dentare, proteze dentare și multe altele!

                                                                 

Aveți dinți decolorați sau ciobiți?

Fațetele dentare vă pot ajuta să obțineți zâmbetul visurilor dumneavoastră. Vom lucra cu dvs. pentru a găsi o soluție pentru orice imperfecțiune a dinților dvs., fie că este vorba de pete, așchii, spații între dinți ușor strâmbi. Nu trebuie să trăiești cu un zâmbet neatractiv când putem face ceva în acest sens!

Oferim o varietate de opțiuni pentru fațetele dentare, astfel încât, indiferent de tipul de aspect pe care doriți să îl obțineți, putem face acest lucru posibil.

Echipa noastră va discuta cu dumneavoastră toate detaliile și posibilitățile până când vom ajunge la planul perfect pentru obținerea zâmbetului dumneavoastră ideal. Apoi, tehnicienii noștri experți în estetică dentară vor crea fațete personalizate doar pentru dumneavoastră, care se potrivesc perfect la locul lor deasupra dinților existenți, fără a le da un aspect nenatural.

Este ca și cum ai avea dinți noi fără implanturi dentare! Și pentru că sunt realizate din material de porțelan de culoarea dinților sau mai albe după caz, se integrează perfect în smalțul existent, astfel încât nimeni nu va ști, în afară de noi!

 

Aveți un zâmbet de care nu sunteți mulțumit?

Fațetele dentare sunt modalitatea perfectă de a obține zâmbetul visurilor tale. Acestea pot fi folosite pentru a masca imperfecțiunile de formă și culoare, dar și pentru a crea un aspect mai simetric prin schimbarea aspectului dinților de pe ambele arcade. Nu va trebui să vă mai faceți griji că nu veți mai fi niciodată la fel de atractiv!

Cu fațete dentare, vă puteți simți în sfârșit încrezător arătându-vă noul zâmbet frumos. Aceste cochilii personalizate se vor potrivi perfect pe fiecare dinte, astfel încât să aibă un aspect natural și să se îmbine perfect cu dinții dvs. existenți. Și pentru că folosim doar materiale de cea mai bună calitate pentru procedurile noastre, aceste fațete vor rezista ani de zile, fără să se decoloreze sau să se ciobească, așa cum se întâmplă cu alte opțiuni existente în prezent.

Oferim consultații specializate în toate cazurile, așa că veniți astăzi și vedeți ce putem face pentru dumneavoastră! Contactați astăzi echipa de medicii stomatologi în estetică dentară pentru a afla mai multe detalii legate de noul tău zâmbet de vedetă!

 

 

 Contact:

Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

+40755 354 555

contact@hobclinic.ro

www.hobclinic.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: fatete dentare