Un alt fel de stomatologie in Baia Mare!

Baia Mare - 16 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Municipiul Baia Mare beneficiaza de servicii de medicina stomatologica moderne, oferite cu dedicare, de catre brand-ul iDentify

iDentify

iDentify

 Scopul nostru este de a-ți oferi o gamă largă de servicii stomatologice de înaltă calitate, într-o ambianță plăcută, cu echipamente de ultimă generație. 

iDentify

Am incercat sa aflam cum se vede iDentify, din interior, pentru a va prezenta o imagine cat mai clara a serviciilor de care beneficiaza pacientii acestei clinici.

Stomatologia nu a incercat, nicicand, in trecut, sa fie confortabila, placuta, o prezenta constanta in viata fiecarui om. Dentistul era categoric, un om de temut, din cauza tratamentelor dureroase si a lipsei de empatie, in multe cazuri.

Dar cum poate un pacient sa priveasca stomatologia ca pe ceva firesc, avand temeri puternice si un maxim disconfort pe durata vizitelor la stomatolog?

Modernitatea a inteles rolul cheie al preventiei si importanta conexiunii dintre medic si pacient, asadar, in ultimii ani au avut loc transformari profunde in acest domeniu.

In Clinica iDentify beneficiezi de tratamente moderne, fara durere si disconfort, asa cum ti-ai dorit!

iDentify schimba zi de zi perceptia pacientilor despre stomatologie, abordand o atitudine moderna, bazata pe conceptii avangardiste:

- Castiga increderea pacientilor, inainte de toate, prin bunul lor renume;

- Au creat un mediu ambient relaxant, printr-un design modern si aerisit, care te duce cu gandul la un hotel, nu la o clinica medicala;

- Teama este spulberata inca de la intrare, de catre amabilitatea personalului de la receptie, instruit special in acest sens;

- Tehnologiile avansate utilizate in clinica indeparteaza durerea si disconfortul;

- Comunicarea este la rang inalt la iDentify. Atunci cand intelegi exact ce urmeaza sa ti se intample si de ce, te relaxezi si capeti incredere;

- Alegerea buna facuta se confirma prin serviciile de o calitate deosebita;

- Experienta medicilor din echipa iDentify contribuie major la stabilirea de  diagnostice corecte si intocmirea de planuri de tratament eficiente;

- Pentru confort maxim si rapiditate, pacientii beneficiaza de servicii de radiologie digitala, chiar in clinica iDentify;

Stomatologie Baia Mare 

Oricand ai nevoie de stomatologie Baia Mare, iDentify este aici pentru tine, cu o gama completa de servicii stomatologice:

- Implantologie

- Pedodontie

- Parodontologie

- Protetica

- Endodontie

- Radiologie

- Terapia Cariilor

- Cosmetica Dentara

 

Cele trei locatii in care ii puteti gasi sunt:

1. Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramures

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

 

2. Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramures

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

 

3. Strada Tineretului 9-11, Targu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

 

Calitate, confort, modernitate – la stomatolog!

Viziunea iDentify este ca pacientii sa vina cu placere la medicul stomatolog, medicul si pacientul sa aiba o comunicare deplina, clinicile iDentify sa fie dotate cu cele mai noi echipamente medicale, iar rezultatele tratamentelor sa fie exceptionale.

In vederea atingerii acestor scopuri, brand-ul iDentify a devenit sinonim cu calitatea, evoluand continuu, de-a lungul timpului.

Investitia continua in modernizare si dotari tehnologice este vizibila in fiecare dintre clinicile iDentify.

Perfectionarea continua a echipei este un atu important al iDentify, reflectat in rezultatele obtinute in plan medical.

Cand spunem stomatologie Baia Mare si ne gandim la o stomatologie fara durere, cu confort si rezultate deosebite, spunem iDentify!

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata