Zâmbet recăpătat în doar 30 de minute: Implant dentar rapid în clinica Orto Care

BUCURESTI - 28 iunie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă aveți nevoie de implanturi dentare, nu căutați mai departe de clinica stomatologică Orto Care. Oferim proceduri rapide de implantări dentare care vă pot readuce zâmbetul în doar 30 de minute!

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

 Dacă, din diferite motive, nu sunteți un candidat ideal pentru o astfel de restaurare dentară stați fără grijă, vă vom ajuta să deveniți unul! 

Clinica stomatologică Orto Care

Stomatologii noștri experimentați și calificați se vor ocupa de tot pentru dumneavoastră, de la consultarea inițială până la plasarea finală a implantului dentar. Veți putea ieși din clinica noastră cu un zâmbet nou și frumos în doar 30 de minute!

 

Care este cel mai rapid mod de a restaura un dinte deteriorat sau lipsă?

Implantul dentar din titan este o piesă în formă de șurub din material pur în proporție de 99,95%, care se introduce în locul în care dintele sau dinții naturali au fost îndepărtați sau pierduți și este conceput pentru a crea o rădăcină implantată în osul maxilarului.

 

 Avantajele tratamentului cu implant dentar rapid

Estetic– Implanturile dentare, fie că vorbim de înlocuirea unuia sau a mai multor dinți, ne aduc plăcerea și încrederea de a zâmbi fără ezitare, mai ales dacă lucrarea finală copiază perfect structura dintelui natural, făcând imperceptibilă distincția dintre implant și acesta.

 

Salvează atât dinții cât si osul receptor– Acest tip de tratament nu implică sacrificarea integrității dinților învecinați, ceea ce înseamna că dinții naturali, rămași pe arcadă, nu sunt deloc afectați. În ceea ce privește osul receptor, dacă acesta este lăsat gol fară un implant care să imite rădăcina naturală se resoarbe (topește) afectând procesul de masticație.

 

Rata de succes– Dacă pacientul are o stare de sănătate generală și locală (osul receptor) bună și folosește o igienă orală eficientă, rata de succes a unui implant dentar poate ajunge la 100%.

 

Confortabil– Pe lângă faptul că putem zâmbi fără ezitare, fonetica și abilitățile masticatorii sunt extrem de esențiale, iar cu ajutorul implanturilor dentare sunt redobândite. Masticația corectă și încrederea în acest sens ajută la o bună digestie.

 

Durata de viață– Implanturile dentare au o speranță de viață lungă și, dacă sunt întreținute corespunzător și dacă starea generală de sănătate a pacientului este bună, pot dura mulți ani.

 

 

Acest tip de tratament rapid cu implanturi dentare o soluție potrivită pentru dumneavoastră? Cea mai bună abordare pentru a afla dacă veți putea înlocui dinții lipsă cu implanturi dentare este să vă programați o întâlnire în clinica noastră. În general, aceast tratament poate fi luat în considerare dacă:

- Nu suferiți de boli ale gingiilor sau daca nu aveți un sistem imunitar precar

- Nu aveți probleme cu bruxismul

- Nu suferiți de diabet

- Aveți un țesut osos maxilar puternic

- Aveți gingii sănătoase

 

Dacă în urma consultului de specialitate vă calificați ca un candidat ideal pentru înlocuirea dinților cu implanturi dentare, vom discuta despre procedură, vă vom oferi pregătirea necesară, prin informații relevante și sfaturi de îngrijire ulterioară, pentru întreținerea implantului dentar acasă.

 

Clinica de top Orto Care, din Calea Vitan, sector 3, Bucureşti, deţine un departament de implantologie valoros, în care lucrează specialişti cu vastă expertiză, care vă pot indica cel mai bun tip de implant dentar în București pentru reconstrucția dinţilor dvs. Iar aceasta, la cel mai bun raport calitate-preţ al serviciului.

 

 

 

Contact:

Calea Vitan, nr. 108, bl. V35

sc. 2, parter, ap. 39, interfon 39

0767 599 939

office@orto-care.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/zambet-recapatat-in-doar-30-de-minute-implant-dentar-rapid-in-clinica-orto-care