Zâmbetul visurilor tale - Obțineți un implant dentar Craiova

Craiova - 6 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă sunteți în zona Craiova și căutați o intervenție chirurgicală de implanturi dentare, atunci Dr. Katta este o bună persoană pe care trebuie să o contactați. Acesta practică medicina dentară din anul 2000 și este unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în acest domeniu. Dacă sunteți în căutarea unui medic stomatolog care să vă ofere servicii de înaltă calitate la un preț accesibil, aici găsiți rezolvarea!

implant dentar Craiova

implant dentar Craiova

 Implanturile dentare sunt o soluție dentară uimitoare pentru mulți pacienți care au unul sau mai mulți dinți lipsă. Aceștia oferă o restaurare dentară completă și cu aspect natural, care îmbunătățește considerabil calitatea vieții pacienților. Un implant dentar este, de asemenea, foarte benefic, deoarece te poate ajuta să mănânci mai bine, să vorbești corect și să îți îmbunătățești sănătatea dentară generală. 

Dr. Alexandru Salan - Medic Implantolog în cadrul Dr. Katta Dental Care

Nu este ușor să găsești un implant dentar Craiova. Dacă sunteți în căutarea unei bune calități și servicii, vizitați-ne la clinica Dr. Katta Dental Care. Oferim implanturi dentare de înaltă calitate, care vă vor oferi zâmbetul visurilor tale!

La zâmbetul visurilor tale, îți oferim o gamă largă de tratamente pentru a te ajuta să îți recapeți zâmbetul frumos. Vă putem oferi implanturi dentare Craiova și multe alte servicii. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații!

 

Sunteți în căutarea unui nou dentist?

Implanturile dentare sunt cea mai bună modalitate de a înlocui dinții lipsă. Aceștia arată, se simt și funcționează ca dinții naturali. Și sunt durabile! Cu o îngrijire adecvată, implanturile dentare pot dura pana la 30 de a. Asta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la faptul că se sparg sau se uzează în timp.

Nu va trebui să treceți prin grija de a vă pune înlocuiri temporare sau de a vă scoate dinții adevărați doar pentru că un dinte este rupt iremediabil. În schimb, vă puteți bucura de viață fără să vă faceți griji cu privire la ce se va întâmpla dacă un alt dinte se va strica în viitor.

Implanturile dentare sunt, de asemenea, excelente pentru persoanele care poartă proteze dentare, deoarece oferă stabilitate care ajută ca dinșii să nu alunece atunci când vorbiți sau mâncați - astfel încât nu mai există momente jenante în care proteza dvs. cade în timp ce vorbiți cu prietenii la cină! În plus, te simți bine știind că zâmbetul tău arată din nou complet natural!

Oferim consultații și opțiuni de finanțare, astfel încât toată lumea să aibă acces la această procedură uimitoare, indiferent de situația financiară. Dacă stabilim că intervenția chirurgicală de implant dentar Craiova este potrivită pentru dumneavoastră, echipa noastră va lucra îndeaproape cu dentistul  generalist în fiecare etapă a procesului, până când totul este complet și perfect din nou!

 

Dacă sunteți în căutarea unui implant dentar Craiova, noi vă putem ajuta!

Oferim implanturi dentare la prețuri accesibile, care înlocuiesc un dinte și nu trei ca în cazul unei punți. Nu veți sacrifica nici integritatea dinților sănătoși, deoarece lucrarea se sprijină pe implanturi în loc de dinți naturali. De asemenea, sănătatea dumneavoastră orală este îmbunătățită prin acest tratament.

Implanturile dentare nu costă mult mai mult decât lucrările tradiționale din metal-ceramică, dar durează mai mult și oferă rezultate mai bune. Merită fiecare bănuț!

 

Sunteți în căutarea unui metode de a vă înlocui un dinte deteriorat sau lipsă?

 

Implanturile dentare sunt cea mai bună soluție pentru a înlocui unul sau mai mulți dinți lipsă. Aceștia oferă o stabilitate și un confort excelent, fiind totodată plăcuți din punct de vedere estetic. Un implant dentar este o rădăcină dentară artificială care seamănă cu o rădăcină dentară reală și care este plasată în maxilarul dumneavoastră în locul unde se afla dintele natural.

Este fabricat din titan, care este biocompatibil cu țesuturile corpului nostru. Implantul va fuziona cu țesutul osos în timp, creând o fundație puternică pentru noul dinte sau noii dinți de înlocuire!

 

Implanturile dentare pot ajuta, de asemenea, să prevină deplasarea altor dinți în spațiul lăsat de cei lipsă - deci sunt excelente pentru a preveni și problemele viitoare! În plus, pentru că sunt fixați la locul lor, nu se vor mișca atunci când mușcați din ei, așa că nu trebuie să vă mai faceți griji că veți mai mușca ceva tare sau crocant!

 

Nu meritați decât cel mai bun tratament disponibil - iar noi suntem aici pentru a vă oferi exact asta. Oferim prețuri accesibile, fără a compromite calitatea îngrijirii - toate acestea în timp ce ne asigurăm că vă simțiți confortabil în fiecare etapă a vizitei dvs. la biroul nostru . Scopul nostru este simplu - să ne asigurăm că fiecare pacient pleacă fericit și mulțumit de rezultatele sale ! Și vom face tot ce este necesar pentru a ne asigura că acest lucru se întâmplă !

 

Contact

Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova

Str Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiasi

0766482049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/zambetul-visurilor-tale-obtineti-un-implant-dentar-craiova