Poze Marlboro

  • Ducati prezintă publicului piloţii Echipei Ducati Marlboro 2011

    Poza: Ducati prezintă publicului piloţii Echipei Ducati Marlboro 2011

  • Model CB001_Ochelarii de soare cu anouri metalice aurii și forma aviator devin din ce în ce mai celebri după 1960, însă cultura pop îi impune definitiv prin intermediul unor personalități de talia lui Paul McCartney, Ringo Starr sau Michael Jackson, regele pop-rockului.

    Poza: Premiera la Next Top Model: Catalin Botezatu eyewear si partenerii Sover Optica

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul marlboro.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la marlboro. Pozele pe tema marlboro cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marlboro, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la marlboro, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la marlboro.