Festivitatea de investire a lui Barack Obama este asigurată de Marsh

BUCURESTI - 15 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Marsh, lider de piaţă în consultanţă de risc şi brokeraj în asigurări a fost numit responsabil pentru gestionarea riscurilor asigurabile pentru ceremonia de investire a Preşedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama.

Estimările privind evenimentul anunţă prezenţa a aproape 1 milion de persoane, iar riscurile acoperite sunt diverse şi cuprind accidente persoane, anularea evenimentului sau daune la proprietăţi.
Marsh are o vastă experienţă în asigurare de evenimente de anvergură, iar printre cele mai importante evenimente putem enumera: Olimpiadele din 1988, 1992, 1994, 1996, 1998, 2000, 2002, 2004, 2006, 2008, 2010, Campionatele Mondiale de fotbal din 1998 şi 2002, Rolland Garros, Wimbledon, etc.

Despre Marsh

Marsh, cea mai importantă companie de brokeraj în asigurări şi consultanţă de risc, are 26000 de angajaţi şi oferă servicii de consultanţă clienţilor din peste 100 de ţări. Marsh este una dintre companiile grupui Marsh & McLennan Companies (MMC), un grup cu peste 55000 de angajaţi şi cu venituri anuale de peste 11 miliarde de dolari. Din grupul MMC mai fac parte companii precum: Mercer, companie de consultanţă financiară în domeniul resurselor umane, Guy Carpenter, specializat pe risc şi reasigurare, Oliver Wyman, consultanţă în management, şi Kroll, compania de consultanţă de risc.
www.mmc.com
www.marsh.com
www.marsh.ro

Despre Marsh Romania