Hotel Marshal, 4****

BUCURESTI - 10 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Dupa 15 ani de experienţă pe piaţa serviciilor turistice româneşti şi internaţionale, agenţia Marshal Turism, vine în întâmpinarea cerinţelor Dumneavoastră prin lărgirea ariei de oferte, inaugurând în cursul acestei veri în centrul Bucureştiului, Hotel Marshal clasificat la 4*.


Vă invităm totodata să descoperiţi, în cadrul restaurantului Marshal, bucatele alese pe care le-am pregătit şi meniurile diversificate, care se adaptează tuturor gusturilor. Preparatele proaspete, formează savuroase meniuri din bucătaria românească şi internaţională, permiţând celor care calcă pragul acestui restaurant să-i admire pe maeştrii bucătari pregătind, la vedere, felurile de mâncare. Deşi restaurantul este situat chiar în inima capitalei, va garantăm că vă veţi simţi departe de agitaţia oraşului şi de grijile cotidiene.

Restaurantul este ideal atât pentru micul dejun cât şi pentru un prânz de afaceri ori cină romantică. Barul modern, grătarul tip argentinian, cu cărbune, plită teppanyaki, mobilierul confortabil cât şi varietatea şi calitatea serviciilor noastre dau startul unei zile de neuitat! De la salonul vitrat, bucătaria deschisă până la gradina încântatoare, restaurantul Marshal este cu adevărat de excepţie.

Terasa restaurantului, împrejmuită de flori multicolore este un adăpost ideal pentru arşiţa zilelor de vară si vă stă la dispoziţie, oferindu-vă un moment de destindere şi de relaxare.
Vă asteptăm,

Despre marshal turism romania

Str. Dr.Emanoil Bacaloglu nr. 2, sector 2, Bucuresti
Viorela Ursuleac
Marketing&Events Manager
Telefon: 021 314 08 80
Fax: 021 314 08 88

viorela.ursuleac@hotelmarshal.ro