Definitia relaxarii - fotoliul de masaj Polaris by Masatto

BUCURESTI - 4 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

In cautarea confortului desavarsit, pasionatii de tehnologie au descoperit fotoliul Polaris by Masatto. Un model relativ recent pe piata, acesta iese in intampinarea nevoilor de confort si relaxare ale unui public variat. Pentru ca piata de profil este una complexa si vasta, realizarea unei alegeri referitor de aceste elemente ce vizeaza relaxarea corpului si a mintii poate constitui o problema. In acest sens vin specialistii Masatto in intampinarea publicului interesat cu o prezentare succinta a modelului Polaris, lansat sub umbrela sa.

masatto.ro

masatto.ro

Polaris by Masatto si caracteristicile unui fotoliu ce a cucerit publicul

Dorinta de a duce relaxarea la cu totul alte cote a fost indeplinita. Cu ajutorul unui astfel de fotoliu de masaj, experienta de relaxare capata o cu totul alta definitie. Excelenta cu care sunt imbinate functiile acestuia, tehnologia de varf si estetica a cucerit iremediabil publicul interesat de astfel de produse. Pentru ca cei mai multi urmaresc solutii personalizate, ce prezinta performante peste asteptari, exact astfel a conceput Masatto celebrul fotoliu de masaj Polaris. Se prezinta sub un design deosebit, atinge performante remarcabile, iar masajele sunt profund terapeutice. Este un model care se poate adapta stilului personal de viata, imbracandu-l in sanatate.

Este ideal a introduce in rutina zilnica o sesiune de masaj cu un astfel de articol remarcabil. Poate fi solutia de detensionare dupa o zi epuizanta de munca sau pur si simplu oaza de relaxare de la final de zi, pregatirea pentru un somn profund si corespunzator. Polaris constituie cheia pentru cei ce se pregatesc pentru un antrenament intens sau pentru cei care doresc sa se recupereze mai eficient dupa o afectiune. Pe scurt spus, un astfel de fotoliu aduce o contributie deosebita pentru cei ce doresc readucerea organismului intr-un echilibru optim.

Modelul Polaris by Masatto surprinde publicul cu programele automate si totodata complexe pe care le cuprinde. Totodata reuseste sa impresioneze prin potentialul de ajustare manuala, acolo unde este necesar, in ideea de a realiza un masaj personalizat perfect. Tehnologia de scanare corporala pe care o inglobeaza acesta a fost conceputa in mod special pentru experiente de masaj memorabile. Este completat cu role inteligente in zona talpii, asigurand totodata o framantare eficienta a gambelor. Mai bine zis, dotarile asigura un masaj complex al gambelor inferioare, unul inimaginabil de relaxant si benefic.

Functia zero gravity cu care modelul este completat ajuta la mentinerea unei pozitii optime in timpul masarii, ceea ce favorizeaza relaxarea deplina a corpului, regenerarea si odihna corespunzatoare a acestuia.

Ca un plus de netrecut cu vederea, fotoliul Polaris se prezinta sub un aspect modern, un design conceput de specialisti, alaturi de o tehnologie sofisticata. Impreuna toate acestea promit experiente de masaj terapeutic inegalabile. Partea avantajoasa este ca se poate amplasa oriunde in locuinta, respectiv acolo unde fiecare considera ca e mai potrivit.

Polaris Premium Deluxe 3D este un fotoliu de masaj superior optiunilor anterioare lansate pe piata. Se deosebeste acesta prin tehnologia de masaj 3D cu 6 role insa. Acestea indeplinesc rolul de a asigura masaje performante si dinamice, intrucat se imping pana la 7 cm in interior.

Se recomanda mai ales celor care acumuleaza frecvent tensiune in zona umerilor, precum si celor care doresc sa destinda musculatura din zona spatelui, eliminand astfel acele dureri neplacute. Masajul este precis si profund si acopera si zona cervicala, pe cea a gatului, a taliei si sezutului.

Aleg fotolii de masaj din magazinul Masatto in Sibiu sau celelalte din tara cei care doresc sa experimenteze mesaje la alt nivel. De altfel cei dornici pot testa personal modelul Polaris si pe celelalte disponibile in showroom-urile Masatto. Programari la 0756 478 789 sau pe contact@masatto.ro.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro