Fotolii profesionale de masaj de la Masatto - care sunt locatiile showroom-urilor in care le poti testa?

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Orice produs destinat relaxarii ne promite o multime de beneficii, avand in vedere diversitatea de pe piata la ora actuala ne vine cam greu sa credem acest lucru.

fotoliu

fotoliu

Mereu ne este indicat sa verificam atent inainte calitatea acestor produse, dar si maniera in care isi expun beneficiile in jurul corpului nostru.

Daca ne dorim sa mergem mereu la sigur, respectiv sa achizitionam doar dupa ce testam, expertii Masatto ne asteapta intr-unul dintre showroom-urile din tara pentru a testa eficienta fotoliilor de masaj pe care ni le pun la dispozitie. Avand in vedere forma lor, este de la sine inteles ca sunt capabile sa faca mai mult decat pot face doua maini dibace, iar o sedinta gratuita, o sedinta destinata testarii nu strica nimanui.

Cel mai mare showroom Masatto se gaseste in Bucuresti

Echipa de experti Masatto si-a propus sa revolutioneze tot ce tine de metodele clasicele de masaj. Fotoliile pe care chiar le creeaza sunt demonstratia faptului ca relaxarea poate atinge apogeul chiar si in 15 minute de masaj continuu.

Celor din Bucuresti, dar  nu numai lor, le este pus la dispozitie showroom-ul Masatto, cel mai voluminos dintre toate cele pe care specialistii le detin. Oricui ii este indicat sa il vizite pentru a testa gratuit eficienta fiecarui fotoliu de masaj in parte. Bineinteles, si cei din alte colturi ale tarii sunt rasfatati de echipa Masatto prin intermediul showroom-urilor pe care le detin in Timisoara, Piata-Neamt, Sibiu, Cluj-Napoca si Oradea.

Modelele noi – surprinzele se tin lant la Masatto

Noul site al expertilor in relaxare are in prim plan 3 noi modele de fotolii inteligente de masaj. Amintim aici de Maia, Thai si Divina. Despre ultimele doua trebuie enuntat ca folosesc cea mai noua tehnologie de relaxare, iar asta insemna ca pot lupta direct cu afectiuni diverse precum durerile de spate, de picioare si de incheieturi.

Oprindu-ne asupra fotoliului de masaj Divina, fotoliu de face parte din categoria de lux de la Masatto, nu avem cum sa nu remarcam faptul ca este sigurul model ce dispune de sistemul patentat de masaj cu doua mecanisme pentru un masaj 3D divin al spatelui.

Functia Zevo Gravity este cea prin care corpul utilizatorului este adus in pozitia optima de masaj, pozitie recomandata terapeutic. Cele doua sine ale acestui fotoliu se pliaza perfect pe corp, ceea ce insemna ca pot oferi un masaj mai profund, mai precis, dar si mai puternic din cap pana in picioare.

Fascia, matrice fibroasa ce se ocupa de tinerea impreuna a oaselor, muschilor, organelor si a nervilor din corpul nostru, este acum stimulata prin intermediul acestui fotoliu de masaj inteligent. Mecanismul sau 3D pentru masaj este cel ce actioneaza direct asupra fasciei, stimuland totodata si circulatia sangelui in corp.

Dupa cum s-a mai spus, cei interesati sunt invitati sa vizitezi unul dintre showroom-urile Masatto pentru a testa pe propria piele eficienta acestor fotolii. Pe masatto.ro, noul site al expertilor, se regasesc informatii exacte despre fiecare model inteligent.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro