Masatto redefineste experientele de relaxare cu noi lansari de produse

BUCURESTI - 27 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Pretentiile publicului vizavi de solutiile de confort cu care il intampina astazi piata sunt mereu in crestere, iar o astfel de provocare este tratata cu toata seriozitatea de Masatto, producator consacrat de fotolii de masaj.

.

.

Din dorinta de a se adapta permanent preferintelor, acesta lanseaza un nou concept de fotoliu - Divina, care promite sa schimbe orice perceptie asupra termenului de confort. 

Surprizele pe care producatorul le-a pregatit pentru publicul larg se vor gasi toate in acelasi loc - in noul showroom din Bucuresti -, un sediu ce se extinde pe o suprafata de 140 -150 m, cu un design modern, pregatit sa ofere celor interesati experiente de testare inedite. 

Divina este unul dintre cele trei modele de fotolii - alaturi de Thai si Maia - care se evidentiaza prin tehnologiile ultraperformante pe care le inglobeaza. Produsele si detalii cu privire la acestea, la functiile de care dispun, tehnologii si alte dotari sunt disponibile online, pe Masatto.ro. 

Cele trei modele sunt baza unei noi generatii de fotolii de masaj, de altfel si primele fotolii din categoria de lux. Oricine poate intampina provocarile unei noi zile cu o atitudine pe masura, cu ajutorul unui fotoliu performant ca cele ce domina topul la Masatto

Divina, fotoliul care te face sa uiti de griji si disconfort

Solutia pentru ulta relaxare, Divina devine aliatul celor dispusi sa investeasca intr-un dispozitiv de masaj inteligent, din gama de lux. Se adreseaza celor care inteleg cat de importanta este sanatatea in contextul unui stil de viata solicitant. Pe masura castigurilor trebuie sa fie si relaxarea, iar un astfel de dispozitiv este cel care ofera echilibrul optim in acest sens.

Cand interesul este de a bifa o activitate definita de relaxare si lux, Divina este prima alegere a celor din lumea buna, care stiu ca o astfel de alegere sta la baza reusitei, a succesului. 

O minte libera, mereu pregatita de noi provocari, este o minte care beneficiaza de un tratament adecvat, iar sesiunile de masaj realizate de Divina sunt terapia recomandata de Masatto. Cu posibilitatea de a fi montat atat acasa, cat si la birou noul model lansat de producator impresioneaza prin tehnologiile sale revolutionare. Imbina cu intelepciune concepte biologice cu cele tehnologice, iar rezultatul e scontat: armonie intre minte si corp, sanatate in fiecare celula din corp, flexibilitate si vitalitate. 

Este si cheia pentru a potenta o parte a corpului pe care nicio tehnica de masaj nu o poate stimula atat de eficient: fascia. Ce face de fapt fotoliul in acest sens? Reuseste cu succes sa reaseze la locul ei fiecare particula a corpului, asigurand vitalitatea si elasticitatea invelisului.

Per ansamblu, sesiunile de masaj realizate cu ajutorul acestui model revolutionar de fotoliu asigura o stare generala vizibil imbunatatita, alunga insomniile si imbunatateste somnul, reda flexibilitatea corpului, dar mai ales revitalizeaza intregul organism. 

Despre mecanismele si tehnologiile revolutionare ale fotoliului Divina, precum si a celorlalte modele care se recomanda prin performantele pe care le ating pot afla cei interesati mai multe direct in noul showroom Masatto din Bucuresti. 

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro