Masatto.ro - confortul si calitatea masajului de relaxare in propria locuinta

BUCURESTI - 16 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Ultimii ani arata ca terapia prin masaj a crescut semnificativ in preferintele persoanelor sedentare, ce isi petrec o mare parte din timp la birou, in fata calculatorului. De cele mai multe ori insa, timpul nu ne permite sa ajungem la un salon de masaj, iar atunci nu ne ramane altceva decat sa luptam impotriva durerilor de spate cu anumite calmante.

masatto.ro

masatto.ro

O solutie realmente inovatoare care te va scuti de drumurile repetate la saloanele de masaj sau la cabinetul kinetoterapeutului este fotoliul de masaj. Folosirea acestuia se face chiar in confortul propriei case si asigura avantaje din mai multe puncte de vedere.

Un fotoliu cu masaj de relaxare este proiectat in asa maniera incat sa ofere utilizatorilor sai o experienta deosebita, o sedinta de masaj profesional care sa ajute la indepartarea starii de oboseala acumulate de-a lungul unei zile.

Un mare accent cade pe nivelul de performanta ce este atins de catre un fotoliu de masaj. Pentru a face o alegere cat mai corecta si adecvata oricarei nevoi in parte, publicul trebuie sa fie informat cu privire la calitatile intregii game de fotolii cu masaj.

O diferenta importanta este marcata de brandul sub numele caruia dispozitivul este pus la dispozitie. La acest capitol, Masatto este recunoscut pentru inovatia si calitatea produselor, trasaturi ce au contribuit la cladirea prestigiului companiei. Oricine isi doreste sa investeasca intr-un echipament de masaj profesional opteaza pentru modelele disponibile pe site-ul masatto.ro.

Iata si care sunt principalele produse Masatto ce s-au remarcat pe piata de profil!

Fotoliul de masaj Dominus

Conceput si proiectat in forma ideala de a oferi o experienta de masaj deosebita, acest fotoliu utilizeaza o tehnologie de top. Constructia sa surprinde culminarea uluitoare a peste doi ani de dezvoltare atenta si de cercetare realizata de catre specialistii consacrati in aceasta industrie. Acest model depaseste cu mult asteptarile oricarei persoane cu privire la avantajele unui scaun de masaj de lux, combinand tehnologia de ultima generatie cu tehnicile terapeutice antice si estetica deosebita.

Dominus are singurul sistem de masaj 4D care ofera un masaj mai profund si extrem de precis. Avand implementata tehnologia 4D pe o sina speciala de tip L care sa isi poata ajusta unghiul, se poate realiza un masaj inteligent in 4 dimensiuni. Acesta raspunde perfect cerintelor si nevoilor corpului uman, in comparatie cu sistemul traditional oferit de design-ul 3D. Dominus este, de asemenea, singurul fotoliu care permite utilizatorului o intindere completa, in vederea unei relaxari totale si a unei experiente a masajului de neuitat.

Fotoliul de masaj Polaris

Fotoliul de masaj Polaris prezinta o performanta excelenta, asigurand un masaj terapeutic ce poate fi personalizat, in asa fel incat sa adapteze oricarui stil de viata. Acesta prezinta o modalitate ideala prin care ii poti oferi organismului tau un echilibru binemeritat dupa o zi solicitanta si obositoare.

Este net superior unor alte modele, intrucat utilizeaza o tehnologie de masaj 3D cu 6 role de masaj. Rolele aparatului de masaj Polaris se imping in exterior pana la maximum 7 cm, garantand un masaj dinamic si extrem de performant. Elimina tensiunea resimtita in zona umerilor si destinde musculatura spatelui.

Fotoliul de masaj Sirius

Modelul Sirius incanta toate simturile utilizatorului, oferind o noua senzatie de masaj. Combina tehnicile de masaj cu un element de personalizare, care permite persoanei sa ajusteze complet timpul, viteza si mai ales intensitatea celor 10 programe automate.

Design-ul este unul deosebit si ocupa putin spatiu, garanteaza un masaj complex in zona de gravitatie zero si se muleaza perfect pe zona corpului. Scaneaza utilizatorul si adapteaza tipul de masaj in functie de inaltimea acestuia.

Tehnologia de varf de care dispune este acompaniata de un sistem de sonorizare controlat prin Bluetooth, completand cu succes starea de relaxare redata de masaj.

Fotoliul de masaj Atlas

Masatto va prezinta si modelul Atlas care este echipat cu tehnologii de inalta performanta si care ofera utilizatorului o ameliorare semnificativa a durerilor. Acesta se bazeaza pe teoria TCM, conform careia masarea celor 12 Meridiane ale corpului uman are efecte asupra imbunatatirii circulatiei sangelui si activeaza functionarea armonioasa a sa intre Yin si Yang.

Imbunatateste calitatea somnului si creeaza o relaxare completa cu ajutorul unei pozitii naturale si confortabile. Reduce presiunea asupra inimii si a coloanei, favorizand oxigenarea creierului si eliminand senzatia de obosela constanta.

 

Accentul cade de fiecare data pe calitate, performanta si profesionalism, motiv pentru care specialistii companiei Masatto au decis sa ofere tuturor posibilitatea de a investi in unul din aceste fotolii disponibile in cadrul magazinului online. Acestea vor veni insotite de un certificat de calitate, care sa garanteze utilizatorului nivelul de performanta dorit.

Despre MASATTO

Masatto este importator și distribuitor de fotolii profesionale cu masaj pentru acasă și birou. Prin noi beneficiați de servicii complete de consultanță gratuită, servicii de vânzare și de garanție. Toate informațiile legate de fotoliile cu masaj le găsiți pe www.masatto.ro