masoneria-femenina-romana    

Comunicate de presa si evenimente pe tema masoneria-femenina-romana

 • masoneria-femenina-romana

  Bucuresti - 24 January 2012

  Comunicat de MAREA LOJA FEMININA A ROMANIEI

  Astăzi, la 153 de ani de la Mica Unire, Marea Loja Feminina a Romaniei fondata in 1922 doreste a aminti doar două din numele femeilor care şi-au adus voluntar şi involuntar contribuţia la făurirea idealului nostru naţional, acela de a ne unifi ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: masoneria-femenina-romana. , marea loja feminina a romaniei

  Vezi toate comunicatele de presa despre masoneria-femenina-romana

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul masoneria-femenina-romana .

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la masoneria-femenina-romana . Informatiile despre masoneria-femenina-romana cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul masoneria-femenina-romana , prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la masoneria-femenina-romana , va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.