BLACK NIGHT @ STUDIO MARTIN

BUCURESTI - 9 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Daca ai fost la White Night, trebuie neaparat sa te prezinti si la geamanul evil al acestei petreceri... Sambata, 21 noiembrie, incepand cu orele 22:00 esti invitat la Black Night in STUDIO MARTIN sa asculti cele mai dark beaturi!

BLACK NIGHT @ STUDIO MARTIN

Ca intro al acestui party il avem la pupitru pe Octav Paul, remarcat si de Pete Tong in emisiunea sa “Fast Trax”. DJ-ul va da play si noului sau remix la anthem-ul “Gebrunn Gebrunn” a lui Paul Kalkbrenner.
Mindhacker si Pantany nu sunt personaje noi in clubbingul romanesc. Acestia nu s-au remarcat doar prin cluburile importante din Romania ci au zguduit si cluburi din Berlin (Breipott, Goldengate), Italia - Arezzo (Klang), Bulgaria (La Playa) sau chiar Polonia (Cafe Miesna). Mindhacker (Escapism Misuque/Multivitamins) si Pantany (Escapism Musique/ Miligramrecords) pregatesc un back to back de senzatie care va imbina tech house, minimal, techno si deep house.
Mircea Ivan este un tanar dj care genereaza un mare entuziasm atunci cand este la pupitru. Lansarea unui EP, gig-uri in Brasov, Timisoara si Bulgaria sunt cateva din lucrurile care ii fac lui Mircea o evolutie muzicala care merita sa fie urmarita. In seara BLACK Night dj-ul va difuza cel mai nou release al sau, dupa “White border” si “Milk & Cookies”.
Imbraca-te in negru si vino la Black Night in Studio Martin !!!

Despre Massive Entertainment

Start: 22:00
Address: Iancu de Hunedoara, nr 61, sect 1, Bucuresti
Entrance: 20 ron
Dresscode : Black
Promoter: Massive Entertainment www.myspace.com/massiveagency

Ana Marinescu
0727542428
ana@massive-entertainment.ro
ana@massive-entertainment.ro