ROMANIA TURISTICA

Brasov - 17 septembrie 2009

Comunicat tip General in Turism

S-a lansat prima revista online de turism - Romania Turistica

Un grup de inițativă, constituit din jurnaliști de turism, au pus bazele Revistei online de turism, România Turistică.
Pe această cale avem deosebita plăcere să vă informăm că am lansat primul portal de turism care reunește turismul românesc www.romaniaturistica.ro
În acest sens dorim să vă informăm că veți beneficia de toată disponibilitatea noastră în vederea unei colabărării fructoase și de lungă durată.
Prin această misiune ne alăturăm eforturilor generale de dezvoltare a “industriei fără fum” prin promovarea atât pe plan intern, cât şi extern a României ca destinație turistică.

Ce vă oferim? Vă punem la dispoziție în mod gratuit, spațiu necesar pentru postarea de bannere, știri turistice, informații, prezentări turistice, articole publicistice etc.
De ce? Pentru o corectă informare a cititorilor revistei noastre, turiștilor, utilizatorilor, vizitatorilor județului, orasului, stațiuni, zonei turistice dvs care vor fi atrași de evenimentele care se vor derula în comunitatea care cu cinste o reprezentați.
Pentru o promptă si intensă promovare a resurselor și potențialului turistic românesc, dorim să reflectăm cât mai corect și într-o notă profesionită, evenimentele care le organizați, în acest sens dacă apreciați oportună prezența noastră, vom răspunde cu promptiudine invitațiilor lansate de către instituția, organizația, compania dvs.
Interfața electronică a revistei este utilă:
- Pentru turiştii români şi străini care doresc să descopere sau să viziteze locuri deosebite sau frumuseţi neexploatate din România;
- Pentru doritorii de drumeţii şi călătorii în ţară;
- Pentru persoanele care doresc să-şi petreacă într-un mod plăcut timpul liber în concedii sau în weekend, cât şi pentru persoanele pasionate de turismul românesc.
Împreună putem contribui la dezvoltarea turismului din România, iată noi am făcut primul pas prin crearea unui site cu titlulatura România Turistică, unde vom oferi atenția necesară tuturor formelor de turism, stațiunilor, localităților turistice, obiectivelor turistice, locurilor de vacanță, locurilor pitorești, civilizaţiei rurale tradițiilor, datinilor, portului popular, arealelor naturale, balneologiei, florei, faunei etc.

Romania Turistica va fi în cel mai scurt timp cea mai completa revista online de turism.


- Oferim un centru on-line de informare, documentare si promovare turistica;
- Înscriere gratuita in baza de date cu unitati de cazare, alimentatie publica, agentii de turism, prestatori de servicii etc;
- Promovare permanentă în functie de necesitățile dvs;
- Informatii complexe despre turism, statiuni/localitati turistice, obiective turistice, trasee turistice, imagini, peisaje, harti turistice, rutiere;
- Impresii din locuri de vacanta, calatorii, excursii, concedii, tabere, weekend;
- Articole despre pescuit, vanatoare, datini, traditii, obiceiuri populare;
- Oferim consultanta legala in domeniul servicii turism, legislație turism, mediu etc.

100% turism romanesc - www.romaniaturistica.ro

Despre MASTER BUSINESS

REVISTA DE TURISM
Mun. Brasov, B-dul Grivitei nr.57
www.romaniaturistica.ro
contact@romaniaturistica.ro