Retailer DIY de vârf se alătură Parcului Comercial Colosseum

BUCURESTI - 15 octombrie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Principala reţea franceză de magazine do-it-yourself, Leroy Merlin, îşi va deschide primul magazin din România în parcul comercial Colosseum din Bucureşti. Leroy Merlin va prelua 19.000 m din suprafaţa prestigiosului proiect, a cărui inaugurare este programată pentru primul trimestru al anului 2010.

Leroy Merlin va veni în Parcul Comercial cu oferta sa de tip do-it-yourself, reprezentată de un lanţ de magazine cunoscute în întreaga lume, şi se va alătura unor nume ca Flanco şi Carrefour, cu spaţii deja contractate din suprafaţa de 56.000 m a viitorului Parc. Parcul Comercial reprezintă prima etapă a proiectului comercial şi de divertisment Colosseum, cel mai mare şi mai impresionant de acest tip din România.

Mark Chappell, director european al societăţii britanice Modus, a comentat: ‘Avem doi retaileri DIY importanţi care şi-au disputat acest spaţiu, şi suntem încântaţi să confirmăm că Leroy Merlin este cel care l-a obţinut. Acest fapt subliniază importanţa locaţiei alese de noi pentru Colosseum şi încrederea marilor firme comerciale în posibilitatea lor de a face comerţ în această zonă a Bucureştiului.

Parcul este deja contractat pentru închiriere în proporţie de peste 70%, ceea ce reprezintă numai o primă etapă; în plus, mai avem şi alte scrisori de intenţie acceptate, venite din partea unui număr de firme comerciale de retail, astfel că va fi o adevărată cursă pentru obţinerea spaţiilor rămase. Abia aşteptăm să anunţăm şi aceste ultime contracte în cursul acestui an.’

Note către editor:

Situat în inima zonei prospere din nord-vestul Bucureştiului, proiectul Colosseum va dispune de o suprafaţă totală de 169.000m². La finalul său, proiectul va oferi un cinematograf cu 12 săli de proiecţie, o sală de bowling cu 20 de piste, un restaurant elegant, dar şi spaţii moderne de luat masa, peste 350 de magazine şi 9.000 de locuri de parcare.

Deschiderea şantierului de lucrări va avea loc în primul trimestru al anului 2009, cu parcul comercial, a cărui inaugurare este preconizată pentru primul trimestru al anului 2010, în 2012 fiind programată şi inaugurarea Mall-ului.

Firmele de închiriere şi consultanţă imobiliară implicate în acest proiect sunt King Sturge, NAI Property Partners şi DTZ.

Despre MASTER COMMUNICATIONS INTERNATIONAL

Prestigiosul proiect Colosseum include un cinematograf cu 12 săli de proiecţie, o sală de bowling cu 20 de piste, un restaurant elegant, dar şi spaţii moderne de luat masa, peste 350 de magazine şi 9.000 de locuri de parcare.
Janet Monks, PR Manager T: 0161 817 5209E: janetm@modusproperties.co.uk
andreea@bestmagazin.ro