masterprint    

Comunicate de presa si evenimente pe tema masterprint

 • masterprint. Sigla MPSO

  masterprint

  Bucuresti - 29 aprilie 2021

  Comunicat de MASTER PRINT SUPER OFFSET SRL

  MASTER PRINT SUPER OFFSET SRL anunță lansarea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economică în unul din domenii-le de activitate prevazute în anexa nr.2” proiect număr RUE 8712 înscris în ca-d ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: master print , masterprint , mpso

  Vezi toate comunicatele de presa despre masterprint

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul masterprint.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la masterprint. Informatiile despre masterprint cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul masterprint, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la masterprint, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.