Rotary Club Bacau inaugureaza sala multifunctionala Galbeni

Galbeni - 24 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Social

Rotary Club Bacau , in colaborare cu Rotary Club Laveno Luino Alto Verbano si Rotary Foundation of Rotary International au initiat si dus la bun sfarsit un proiect social in valoare de 70000 euro, proiect constand in construirea si dotarea ' la cheie ' a unei sali multifunctionale in localitatea Galbeni, com Nicolae Balcescu, jud Bacau.

sala este dotata cu scena unde elevii scolii din localitate vor putea sa-si desfasoare serbarile si alte manifestari, piese de teatru, etc.
Sala are 80 de locuri, statie de amplificare, televizor, DVD, mese, un oficiu dotat cu aragaz, frigider, congelator, jocuri, etc.
Sala poate fi folosita, conform unui program prestabilit, de elevii scolii si membrii comunitatiii de orice varsta pentru activitati social culturale si de petrecere a timpului liber: teatru, vizionare programe tv, serbari, jocuri de societate( rummy, table, carti, etc)

Despre mateea invest srl

Inaugurarea are loc astazi, 24.11.2008, ora 12.30, in prezenta reprezentantilor cluburilor Rotary Bacau si Laveno Luino, Italia, a reprezentantilor locali si a presei.
Sorin Petrescu, presedintele clubului Rotary Bacau, tel 0744615314
mateeainvest@gmail.com